TOBB'dan Nükleer Enerji Semineri

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:09, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:09 3529+ kez okundu.
 

TOBB'dan Nükleer Enerji Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 24-25 Ocak 2018 tarihlerinde 'Nükleer Sektörde Kalite Yönetim Sistemi, Standartlar ve Nükleer Güvenlik Kültürü' konulu seminer düzenleyecek.

Türk firmalarının nükleer sektörde kullanılan kalite yönetim sistemi, standartlar ve nükleer güvenlik kültürü konularında bilgi sahibi olması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara Sanayi Odası öncülüğünde ve İstanbul, Kocaeli ve Adana Sanayi Odaları koordinatörlüğünde yürütülen Nükleer Sanayi Kümelenmesi (NÜKSAK) ile JAIF&JICC (Japan Atomic Industrial Forum & Japan International Cooperation Center) işbirliği içinde bir seminer düzenlenecek. Ülkemizde hızlanarak yürütülmekte olan nükleer santral projelerine ve yerlileştirme çalışmalarına hazırlık olması amacıyla yapılacak bu seminerde, Japonya’dan gelen uzmanlar ve Türkiye’de yerlileşme konusunda çalışmaları yürüten kurumlarımız tarafından; ülkemizde planlanan nükleer güç santralleri kapsamında yapılan hazırlık çalışmaları ve gelişmeler, nükleer güç santrallerinde kullanılacak yapı, sistem, bileşen ve ekipmanlar, nükleer endüstride gerekli kalite yönetim sistemi (QMS) ve endüstriyel standartlar, yerelleştirmeye ilişkin Japon deneyimleri ve vaka analizlerinin paylaşımı, Sinop Projesi’nde tedarik zinciri ile ilgili kalite ve güvenlik kültürü gereksinimleri gibi konularda sunumlar ve bilgi paylaşımları yer alacak.  
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 24-25 Ocak 2018 tarihlerinde 'Nükleer Sektörde Kalite Yönetim Sistemi, Standartlar ve Nükleer Güvenlik Kültürü' konulu seminer düzenleyecek.

Türk firmalarının nükleer sektörde kullanılan kalite yönetim sistemi, standartlar ve nükleer güvenlik kültürü konularında bilgi sahibi olması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara Sanayi Odası öncülüğünde ve İstanbul, Kocaeli ve Adana Sanayi Odaları koordinatörlüğünde yürütülen Nükleer Sanayi Kümelenmesi (NÜKSAK) ile JAIF&JICC (Japan Atomic Industrial Forum & Japan International Cooperation Center) işbirliği içinde bir seminer düzenlenecek.

Ülkemizde hızlanarak yürütülmekte olan nükleer santral projelerine ve yerlileştirme çalışmalarına hazırlık olması amacıyla yapılacak bu seminerde, Japonya’dan gelen uzmanlar ve Türkiye’de yerlileşme konusunda çalışmaları yürüten kurumlarımız tarafından; ülkemizde planlanan nükleer güç santralleri kapsamında yapılan hazırlık çalışmaları ve gelişmeler, nükleer güç santrallerinde kullanılacak yapı, sistem, bileşen ve ekipmanlar, nükleer endüstride gerekli kalite yönetim sistemi (QMS) ve endüstriyel standartlar, yerelleştirmeye ilişkin Japon deneyimleri ve vaka analizlerinin paylaşımı, Sinop Projesi’nde tedarik zinciri ile ilgili kalite ve güvenlik kültürü gereksinimleri gibi konularda sunumlar ve bilgi paylaşımları yer alacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.