TÜBİTAK MAM'a Bağlı Enerji Enstitüsüne 12 Ar-Ge Mühendisi Alınacak

21.04.2021 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 11:10 5250+ kez okundu.
 

TÜBİTAK MAM'a Bağlı Enerji Enstitüsüne 12 Ar-Ge Mühendisi Alınacak

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Ar-Ge mühendisi istihdam edilecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Ar-Ge mühendisi istihdam edilecek. TÜBİTAK'ın konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre elektrik, elektrik ve elektronik, bilgisayar, yazılım, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden mezun veya 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonunda mezun olabilecek kişiler TÜBİTAK MAM'a bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Mayıs'a kadar başvuruda bulunabilecek. Başvurular için gerekli koşullar ve süreçlere kurumun internet sayfası (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından erişilebilecek. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Ar-Ge mühendisi istihdam edilecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Ar-Ge mühendisi istihdam edilecek. TÜBİTAK'ın konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre elektrik, elektrik ve elektronik, bilgisayar, yazılım, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden mezun veya 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonunda mezun olabilecek kişiler TÜBİTAK MAM'a bağlı Enerji Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere 12 Mayıs'a kadar başvuruda bulunabilecek.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçlere kurumun internet sayfası (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından erişilebilecek.

İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.