Tüm Türkiye’nin Yer Altı Havadan Tarandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 07.10.2020 - 13:47 2307+ kez okundu.
 

Tüm Türkiye’nin Yer Altı Havadan Tarandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, iki yıl içinde tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığını bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, iki yıl içinde tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığını bildirdi.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iki yıl için tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığı ve bunun diğer tarama faaliyetlerine oranla 100 kat daha hızlı, 29 kat daha ucuz olduğu belirtildi.    Sosyal medya hesabından konuyla ilişkin açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Karada ve denizde aramaya devam. Varsa bulacağız!" ifadelerini kullandı.  
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, iki yıl içinde tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığını bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, iki yıl içinde tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığını bildirdi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iki yıl için tüm Türkiye’nin yer altı kaynaklarının havadan tarandığı ve bunun diğer tarama faaliyetlerine oranla 100 kat daha hızlı, 29 kat daha ucuz olduğu belirtildi. 

 

Sosyal medya hesabından konuyla ilişkin açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Karada ve denizde aramaya devam. Varsa bulacağız!" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.