Türk Akım'ın Yüzde Sekseni Tamam

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 2417+ kez okundu.
 

Türk Akım'ın Yüzde Sekseni Tamam

Gazprom, Türk Akım doğalgaz boru hattının inşaatını yüzde 80 oranında tamamladı

Gazprom Başkanı Aleksey Miller katıldığı bir toplantıda TürkAkım doğalgaz boru hattı projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Miller, Karadeniz'den geçen TürkAkım doğalgaz boru hattının inşası devam ettiğini, iki hattı boyunca 1,5 bin km'lik bir boru döşediğini ve projenin toplam uzunluğunun yaklaşık olarak yüzde 80'lik bölümünün tamamlandığını söyledi.  TürkAkım, Rusya'nınKrasnodar Bölgesi'nden Türkiye'nin Avrupa kısmına doğalgaz boru hattı inşaatı Mayıs 2017'de başladı. Her iki hattın çoğu Karadeniz'in dibinden gerekmektedir. Birinci hattın Rusya'dan Türkiye'ye yılda 15,75 milyar metreküp doğalgaz taşıyacak, ikinci hattın ise Avrupa ülkelerine doğalgaz taşıyacak, böylelikle her iki doğalgaz boru hattının toplam kapasitesi yılda 31,5 milyar metreküp gazdır.
Gazprom, Türk Akım doğalgaz boru hattının inşaatını yüzde 80 oranında tamamladı

Gazprom Başkanı Aleksey Miller katıldığı bir toplantıda TürkAkım doğalgaz boru hattı projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Miller, Karadeniz'den geçen TürkAkım doğalgaz boru hattının inşası devam ettiğini, iki hattı boyunca 1,5 bin km'lik bir boru döşediğini ve projenin toplam uzunluğunun yaklaşık olarak yüzde 80'lik bölümünün tamamlandığını söyledi. 

TürkAkım, Rusya'nınKrasnodar Bölgesi'nden Türkiye'nin Avrupa kısmına doğalgaz boru hattı inşaatı Mayıs 2017'de başladı. Her iki hattın çoğu Karadeniz'in dibinden gerekmektedir. Birinci hattın Rusya'dan Türkiye'ye yılda 15,75 milyar metreküp doğalgaz taşıyacak, ikinci hattın ise Avrupa ülkelerine doğalgaz taşıyacak, böylelikle her iki doğalgaz boru hattının toplam kapasitesi yılda 31,5 milyar metreküp gazdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler