Türk Prysmian Kablo "Mutluluk Kumbarası" projesi ile Van'daki Çocukları Mutlu Etti

ŞİRKET 28.04.2022 - 15:02, Güncelleme: 28.04.2022 - 15:34 3049+ kez okundu.
 

Türk Prysmian Kablo "Mutluluk Kumbarası" projesi ile Van'daki Çocukları Mutlu Etti

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Mutluluk Kumbarası" projesinde çalışanlardan toplanan ihtiyaç malzemeleri, 152 öğrenciye hediye edildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Prysmian Kablo, 2018 yılında kurum içi gönüllülük çalışmaları kapsamında başlattığı "Mutluluk Kumbarası" projesini tekrar hayata geçirdiğini duyurdu. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışma, en son 2019 yılında düzenlenmişti. Pandemi sonrası yaşanan normalleşme süreci ile birlikte sosyal sorumluluk çalışmalarına tekrar hız veren Türk Prysmian Kablo, Nisan ayında başlattığı “4. Mutluluk Kumbarası 2022” projesi kapsamında, çalışanların desteğiyle temin edilen mont, bot ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı. Malzemeler; 18 Nisan tarihinde Van’ın Çaldıran ilçesindeki Burçakalan İlköğretim Okulu’nun 152 öğrencisine ulaştırıldı. Proje kapsamında daha önceki yıllarda sırasıyla Muş, Gaziantep ve Urfa’daki çocuklara hediye gönderimi gerçekleşmişti. Bu sene gerçekleşen organizasyonla birlikte proje kapsamında 1000’e yakın çocuğa ulaşılmış oldu. Hedef her yıl daha fazla çocuk Türk Prysmian Kablo çalışanlarının gönüllü olarak katılım sağladığı “Mutluluk Kumbarası” projesi, her geçen yıl daha çok sayıda gönüllüye ve çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Türk Prysmian Kablo, proje kapsamını, iş ortakları ve çalışanlarının desteğiyle birlikte sürdürülebilir şekilde, her yıl büyütmeyi planlıyor. “Mutluluk Kumbarası” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki okullarda okuyan ve ihtiyaç sahibi öğrencileri desteklemeyi amaçladıklarını belirten Türk Prysmian CEO’su Ülkü Özcan, “2018 yılında başlattığımız ancak pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştiremediğimiz “Mutluluk Kumbarası” adlı projemizi tekrar hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıllarda Muş, Gaziantep ve Urfa’daki yüzlerce çocuğa hediye gönderimimiz olmuştu. Bu sene de Van Burçakalan İlköğretim Okulu’nun 152 öğrencisine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak paketlerini ulaştırdık. Çocuklarımızın yüzlerini gülümseten bu anlamlı ve değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Türk Prysmian Kablo olarak önümüzdeki süreçte de çocukların mutluluğunu odağımızda tutan projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Mutluluk Kumbarası" projesinde çalışanlardan toplanan ihtiyaç malzemeleri, 152 öğrenciye hediye edildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Prysmian Kablo, 2018 yılında kurum içi gönüllülük çalışmaları kapsamında başlattığı "Mutluluk Kumbarası" projesini tekrar hayata geçirdiğini duyurdu. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışma, en son 2019 yılında düzenlenmişti.

Pandemi sonrası yaşanan normalleşme süreci ile birlikte sosyal sorumluluk çalışmalarına tekrar hız veren Türk Prysmian Kablo, Nisan ayında başlattığı “4. Mutluluk Kumbarası 2022” projesi kapsamında, çalışanların desteğiyle temin edilen mont, bot ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı. Malzemeler; 18 Nisan tarihinde Van’ın Çaldıran ilçesindeki Burçakalan İlköğretim Okulu’nun 152 öğrencisine ulaştırıldı.

Proje kapsamında daha önceki yıllarda sırasıyla Muş, Gaziantep ve Urfa’daki çocuklara hediye gönderimi gerçekleşmişti. Bu sene gerçekleşen organizasyonla birlikte proje kapsamında 1000’e yakın çocuğa ulaşılmış oldu.

Hedef her yıl daha fazla çocuk

Türk Prysmian Kablo çalışanlarının gönüllü olarak katılım sağladığı “Mutluluk Kumbarası” projesi, her geçen yıl daha çok sayıda gönüllüye ve çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Türk Prysmian Kablo, proje kapsamını, iş ortakları ve çalışanlarının desteğiyle birlikte sürdürülebilir şekilde, her yıl büyütmeyi planlıyor.

Ülkü_Özcan_Türk_Prysmian_Kablo_CEOsu.JPG

“Mutluluk Kumbarası” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki okullarda okuyan ve ihtiyaç sahibi öğrencileri desteklemeyi amaçladıklarını belirten Türk Prysmian CEO’su Ülkü Özcan, “2018 yılında başlattığımız ancak pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştiremediğimiz “Mutluluk Kumbarası” adlı projemizi tekrar hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıllarda Muş, Gaziantep ve Urfa’daki yüzlerce çocuğa hediye gönderimimiz olmuştu. Bu sene de Van Burçakalan İlköğretim Okulu’nun 152 öğrencisine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak paketlerini ulaştırdık. Çocuklarımızın yüzlerini gülümseten bu anlamlı ve değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Türk Prysmian Kablo olarak önümüzdeki süreçte de çocukların mutluluğunu odağımızda tutan projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.