TürkAkım, "Senin Objektifinden Kıyıköy" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 15:01, Güncelleme: 15.09.2020 - 15:01 3081+ kez okundu.
 

TürkAkım, "Senin Objektifinden Kıyıköy" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

TürkAkım Projesi tarafından düzenlenen "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli oldu.

Kıyıköy'ün tanıtımına katkıda bulunmak ve turizm potansiyelini  desteklemek amacıyla TürkAkım Projesi tarafından düzenlenen "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli  oldu. Dereceye giren tüm katılımcılara TürkAkım Projesi tarafından ayni ve  nakdi ödüller verilecek.   Yarışmanın seçici kurulunda Fotomuhabiri Osman Örsal, Fotoğraf Sanatçısı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merih Akoğul, Fotomuhabiri Ozan Güzelce, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alptekin Yorulmaz ve TürkAkım Dış İlişkiler Yetkilisi Tülay Karadeniz yer aldı.   Seçici kurul üyesi Tülay Karadeniz, amatör ve profesyonel  fotoğrafçıların yarışmaya gösterdiği yoğun ilgiden duydukları  memnuniyeti dile getirerek, "Yarışmamıza Türkiye'nin dört bir yanından  bini aşkın fotoğrafçı yaklaşık 3500 fotoğraf ile katıldı. Kıyıköy'ün  tanıtımı için düzenlediğimiz bu etkinlikle beldenin turizm  potansiyeline doğrudan katkıda bulunmayı umuyoruz." dedi.   Seçici kurul başkanı Fotomuhabiri Osman Örsal ise katılımcıların  yoğun ilgisi nedeniyle keyifli ancak zorlu bir seçim süreci  yaşadıklarını belirtti. Örsal, "Yarışmamıza binden fazla amatör ve  profesyonel fotoğrafçı nitelikli fotoğraflarla başvurdu. Bu katılım  bizleri çok mutlu etti. Seçici kurul değerlendirmemiz esnasında  dereceye girecek fotoğrafları belirlerken bir hayli zorlandık. Ödül  alan fotoğrafların hem fotoğraf sanatının gelişiminde hem de Kıyıköy'ün güzelliklerini geniş kitlelere ulaştırmada etkili olmasını  umut ediyoruz. Seçici kurul üyeleri olarak tüm katılımcılara içten  teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.   Rusya kıyısından başlayıp Karadeniz'den ilerleyerek Türkiye'ye  ulaşan TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi, inşaat çalışmalarının  başladığı 2017 yılından bu yana Trakya kıyısında karaya çıktığı nokta  olan Kıyıköy'de toplumsal refahın, fiziksel altyapının ve turizm  potansiyelinin gelişimi için çeşitli sosyal sorumluluk projelerine  imza atıyor.   Geçtiğimiz yıllarda Kıyıköy'de çocuklar, gençler ve yetişkinler  için fotoğraf eğitimleri gerçekleştirerek bu eğitimlerde çekilen  fotoğraflarla Kıyıköy ve İstanbul'da sergiler düzenleyen TürkAkım, bu  şirin sahil beldesinin güzelliklerini daha da geniş kitlelere  tanıtabilmek amacıyla bu yıl da amatör ve profesyonel fotoğrafçıların  katılabileceği "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasını  düzenledi.
TürkAkım Projesi tarafından düzenlenen "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli oldu.

Kıyıköy'ün tanıtımına katkıda bulunmak ve turizm potansiyelini  desteklemek amacıyla TürkAkım Projesi tarafından düzenlenen "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli  oldu. Dereceye giren tüm katılımcılara TürkAkım Projesi tarafından ayni ve  nakdi ödüller verilecek.

 

Yarışmanın seçici kurulunda Fotomuhabiri Osman Örsal, Fotoğraf Sanatçısı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merih Akoğul, Fotomuhabiri Ozan Güzelce, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alptekin Yorulmaz ve TürkAkım Dış İlişkiler Yetkilisi Tülay Karadeniz yer aldı.

 

Seçici kurul üyesi Tülay Karadeniz, amatör ve profesyonel  fotoğrafçıların yarışmaya gösterdiği yoğun ilgiden duydukları  memnuniyeti dile getirerek, "Yarışmamıza Türkiye'nin dört bir yanından  bini aşkın fotoğrafçı yaklaşık 3500 fotoğraf ile katıldı. Kıyıköy'ün  tanıtımı için düzenlediğimiz bu etkinlikle beldenin turizm  potansiyeline doğrudan katkıda bulunmayı umuyoruz." dedi.

 

Seçici kurul başkanı Fotomuhabiri Osman Örsal ise katılımcıların  yoğun ilgisi nedeniyle keyifli ancak zorlu bir seçim süreci  yaşadıklarını belirtti. Örsal, "Yarışmamıza binden fazla amatör ve  profesyonel fotoğrafçı nitelikli fotoğraflarla başvurdu. Bu katılım  bizleri çok mutlu etti. Seçici kurul değerlendirmemiz esnasında  dereceye girecek fotoğrafları belirlerken bir hayli zorlandık. Ödül  alan fotoğrafların hem fotoğraf sanatının gelişiminde hem de Kıyıköy'ün güzelliklerini geniş kitlelere ulaştırmada etkili olmasını  umut ediyoruz. Seçici kurul üyeleri olarak tüm katılımcılara içten  teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

 

Rusya kıyısından başlayıp Karadeniz'den ilerleyerek Türkiye'ye  ulaşan TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi, inşaat çalışmalarının  başladığı 2017 yılından bu yana Trakya kıyısında karaya çıktığı nokta  olan Kıyıköy'de toplumsal refahın, fiziksel altyapının ve turizm  potansiyelinin gelişimi için çeşitli sosyal sorumluluk projelerine  imza atıyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Kıyıköy'de çocuklar, gençler ve yetişkinler  için fotoğraf eğitimleri gerçekleştirerek bu eğitimlerde çekilen  fotoğraflarla Kıyıköy ve İstanbul'da sergiler düzenleyen TürkAkım, bu  şirin sahil beldesinin güzelliklerini daha da geniş kitlelere  tanıtabilmek amacıyla bu yıl da amatör ve profesyonel fotoğrafçıların  katılabileceği "Senin Objektifinden Kıyıköy" fotoğraf yarışmasını  düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.