YEDAŞ Geleneksel Muhtar Toplantılarına Devam Ediyor

ŞİRKET 22.11.2023 - 11:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:51 2302+ kez okundu.
 

YEDAŞ Geleneksel Muhtar Toplantılarına Devam Ediyor

Elektrik dağıtım sektöründe tüm tüketicilerine en iyi hizmeti misyon edinen YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde muhtarlar ile bir araya geliyor.

Elektrik bakım, onarım ve yatırımlarını aralıksız sürdüren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), başlattığı ‘Muhtar Toplantıları’nı bu yıl da sürdürüyor. 5 ilde ‘müşteri memnuniyeti’ odaklı bir yaklaşımla şebeke ve teknoloji güçlendirme çalışmaları yaparak uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam eden YEDAŞ, muhtarlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinliyor. 2023 Yılı Yatırım ve Planlamalar Anlatılıyor YEDAŞ, hizmet vermekle yükümlü bulunduğu bölgedeki 5 ilde, yaklaşık 30 lokasyonda, toplam 4 bin muhtar ile görüşmeyi ve bir araya gelmeyi önemserken düzenlediği toplantılarla, 2022 yılında hayata geçirdiği çalışmaları ve 2023 yılı şebeke, tesis, teknoloji yatırım planlarını tanıtma ve anlatma imkânı buluyor. YEDAŞ kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve sürekli olarak altyapısını güçlendiriyor. ‘Sürdürülebilir Enerji Hizmeti Mesajı’ YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde gerçekleştirecekleri toplantılarda muhtarlara ‘’ “Kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle, Sürdürülebilir enerji hizmeti ‘’ mesajı verecek. Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantılarla ilgili değerlendirmede bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, şunları söyledi: “Elektrik dağıtım şirketleri içinde hizmet bölgesinde görev yapan en fazla muhtara sahip olan şirketiz. Muhtarlarımız, bölgemizdeki müşterilerimizin düşüncelerini en iyi şekilde ileten, yaşadıkları zorluklara çözüm bulan ve iletişim köprüsü olan değerli temsilcilerdir. Müşteri memnuniyetin artırma ve hizmetlerimizin iyileştirilmesini amaçlayarak gerçekleştireceğimiz bu toplantılarda, muhtarlarımızın öneri ve düşüncelerini dinleyerek hizmet kalitemizi sürekli geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda aldığımız geri bildirimlerle müşteri memnuniyetimizi bir üst seviyeye taşıyarak, muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Elektrik dağıtım sektöründe tüm tüketicilerine en iyi hizmeti misyon edinen YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde muhtarlar ile bir araya geliyor.

Elektrik bakım, onarım ve yatırımlarını aralıksız sürdüren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), başlattığı ‘Muhtar Toplantıları’nı bu yıl da sürdürüyor. 5 ilde ‘müşteri memnuniyeti’ odaklı bir yaklaşımla şebeke ve teknoloji güçlendirme çalışmaları yaparak uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam eden YEDAŞ, muhtarlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinliyor.

2023 Yılı Yatırım ve Planlamalar Anlatılıyor

YEDAŞ, hizmet vermekle yükümlü bulunduğu bölgedeki 5 ilde, yaklaşık 30 lokasyonda, toplam 4 bin muhtar ile görüşmeyi ve bir araya gelmeyi önemserken düzenlediği toplantılarla, 2022 yılında hayata geçirdiği çalışmaları ve 2023 yılı şebeke, tesis, teknoloji yatırım planlarını tanıtma ve anlatma imkânı buluyor. YEDAŞ kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve sürekli olarak altyapısını güçlendiriyor.

‘Sürdürülebilir Enerji Hizmeti Mesajı’

YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde gerçekleştirecekleri toplantılarda muhtarlara ‘’ “Kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle, Sürdürülebilir enerji hizmeti ‘’ mesajı verecek. Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantılarla ilgili değerlendirmede bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, şunları söyledi:

“Elektrik dağıtım şirketleri içinde hizmet bölgesinde görev yapan en fazla muhtara sahip olan şirketiz. Muhtarlarımız, bölgemizdeki müşterilerimizin düşüncelerini en iyi şekilde ileten, yaşadıkları zorluklara çözüm bulan ve iletişim köprüsü olan değerli temsilcilerdir. Müşteri memnuniyetin artırma ve hizmetlerimizin iyileştirilmesini amaçlayarak gerçekleştireceğimiz bu toplantılarda, muhtarlarımızın öneri ve düşüncelerini dinleyerek hizmet kalitemizi sürekli geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda aldığımız geri bildirimlerle müşteri memnuniyetimizi bir üst seviyeye taşıyarak, muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.