YEDAŞ’tan Kan Bağışı Seferberliği

GÜNCEL 04.11.2021 - 15:18, Güncelleme: 04.11.2021 - 15:25 5328+ kez okundu.
 

YEDAŞ’tan Kan Bağışı Seferberliği

YEDAŞ, çalışanları, her yıl yaptıkları gibi bu yıl da 'Kan Bağışı' kampanyasına destek verdi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), çalışanlar ve yöneticiler, Genel Müdürlük otoparkında kurulan stantta kan bağışında bulundu. Kampanyaya şirkete gelen vatandaşlar da katıldı. Sabah saat 09:00'da başlayan kampanya yoğun ilgi nedeniyle akşam saat 18.00'ya kadar devam etti. YEDAŞ  olarak 5 bölge de hizmet verdiklerini ve sadece enerji alanında değil sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman sivil toplum örgütlerinin yanında olduklarını belirten Yeşilırmak Elektrik Dağıtışım A.Ş Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde hizmet vermekteyiz. Bizler sadece enerji alanında değil sosyal alanlarda da vatandaşın yanındayız. Burada ise Türk Kızılay'a kan bağışı desteğinde bulunmak istedik.  Bizde bu bölgeye hizmet verdiğimizden ötürü YEDAŞ olarak şahsım ve tüm çalışanlarımız ile birlikte kan bağışında bulunuyoruz" dedi. Toplumsal Farkındalık Önemli Çalışanların kan bağışında bulunmalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Genel Müdür Bora, " Kan bağışının tek kaynağı insandır. Asli görevimiz tüm tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak ama içerisinde bulunduğumuz topluma değer katmak gibi bir misyona da sahibiz.” dedi. Samsun Türk Kızılay’ı yetkilileri ise “Türkiye’de tedavi için kan ve kök hücre bekleyen pek çok hasta var. Toplumsal farkındalık bu konuda önemli. Kan acil ihtiyaçtır, gönüllü ve karşılık beklemeden, düzenli olarak bağışçısı sayısının artırılması gerekmektedir. Bununla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar ve düzenlediğimiz kampanyalar umut verici. YEDAŞ çalışanlarının kan ve kök hücre bağışında bulunmalarından dolayı YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir BORA ve çalışanlara kampanyaya gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
YEDAŞ, çalışanları, her yıl yaptıkları gibi bu yıl da 'Kan Bağışı' kampanyasına destek verdi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), çalışanlar ve yöneticiler, Genel Müdürlük otoparkında kurulan stantta kan bağışında bulundu. Kampanyaya şirkete gelen vatandaşlar da katıldı. Sabah saat 09:00'da başlayan kampanya yoğun ilgi nedeniyle akşam saat 18.00'ya kadar devam etti.

YEDAŞ  olarak 5 bölge de hizmet verdiklerini ve sadece enerji alanında değil sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman sivil toplum örgütlerinin yanında olduklarını belirten Yeşilırmak Elektrik Dağıtışım A.Ş Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde hizmet vermekteyiz. Bizler sadece enerji alanında değil sosyal alanlarda da vatandaşın yanındayız. Burada ise Türk Kızılay'a kan bağışı desteğinde bulunmak istedik.  Bizde bu bölgeye hizmet verdiğimizden ötürü YEDAŞ olarak şahsım ve tüm çalışanlarımız ile birlikte kan bağışında bulunuyoruz" dedi.

Toplumsal Farkındalık Önemli

Çalışanların kan bağışında bulunmalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Genel Müdür Bora, " Kan bağışının tek kaynağı insandır. Asli görevimiz tüm tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak ama içerisinde bulunduğumuz topluma değer katmak gibi bir misyona da sahibiz.” dedi.

Samsun Türk Kızılay’ı yetkilileri ise “Türkiye’de tedavi için kan ve kök hücre bekleyen pek çok hasta var. Toplumsal farkındalık bu konuda önemli. Kan acil ihtiyaçtır, gönüllü ve karşılık beklemeden, düzenli olarak bağışçısı sayısının artırılması gerekmektedir. Bununla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar ve düzenlediğimiz kampanyalar umut verici. YEDAŞ çalışanlarının kan ve kök hücre bağışında bulunmalarından dolayı YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir BORA ve çalışanlara kampanyaya gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.