Yeni Anadolu Madencilik’ten Güney Kısrakdere’de Yeraltı Ocağı Açılışı

GÜNCEL 28.10.2021 - 10:39, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:39 4043+ kez okundu.
 

Yeni Anadolu Madencilik’ten Güney Kısrakdere’de Yeraltı Ocağı Açılışı

Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Güney Kısrakdere mevkiinde bulunan yeni yeraltı ocağının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Manisa ili Soma ilçesi sınırları içinde yer alan kömür ocağında, Güney Kısrakdere mevkiinde bulunan yeraltı ocağının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa TKİ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Ayar, Ayhan Kandemir, Mustafa Mert Ayaz, Dr. Serhat Köksal ve Leman Çetiner katıldı. Bu yeni açılan kömür ocağının vatana ve millete hayırlar getirmesi temenni edildi. Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan Güney Kısrakdere mevkiinde açılan bu yeni yeraltı ocağının açılışında, madenlerin Türkiye’nin refahı anlamına geldiği ve açılan her maden ocağıyla ülkemizin katlanarak büyüyeceğinin altı çizildi. 
Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Güney Kısrakdere mevkiinde bulunan yeni yeraltı ocağının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Manisa ili Soma ilçesi sınırları içinde yer alan kömür ocağında, Güney Kısrakdere mevkiinde bulunan yeraltı ocağının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa TKİ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Ayar, Ayhan Kandemir, Mustafa Mert Ayaz, Dr. Serhat Köksal ve Leman Çetiner katıldı. Bu yeni açılan kömür ocağının vatana ve millete hayırlar getirmesi temenni edildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan Güney Kısrakdere mevkiinde açılan bu yeni yeraltı ocağının açılışında, madenlerin Türkiye’nin refahı anlamına geldiği ve açılan her maden ocağıyla ülkemizin katlanarak büyüyeceğinin altı çizildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.