“Yılın Müşterisi” Ödülü 8.Kez Aksa'nın

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 12:06, Güncelleme: 03.04.2020 - 17:10 2274+ kez okundu.
 

“Yılın Müşterisi” Ödülü 8.Kez Aksa'nın

Aksa Jeneratör, dünyanın en önemli motor üreticisi Doosan Heavy Industries & Construction’ın tüm müşterileri arasında yapılan değerlendirme sonucu sekizinci kez ‘Yılın Müşterisi’ ödülüne layık görüldü.

Güney Kore merkezli ağır sanayi şirketi Doosan Heavy Industries & Construction tarafından verilen ve en prestijli ödüller arasında yer alan ve tüm dünyadaki müşterileri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu düzenlenen ödül programında Aksa Jeneratör, Customer of The Year Award ‘Yılın En İyi Müşterisi’ ödülüne layık görüldü. Güney Kore merkezli Doosan Heavy Industries & Construction’ın her yıl düzenlediği ödül töreni Middle East Energy 2020 Fuarı kapsamında gerçekleşti. Dünya genelinde en fazla Doosan motorlu jeneratör satışı yapan firmalar arasında yapılan değerlendirmeler sonucu verilen ödül, sekizinci kez Aksa Jeneratör’ün oldu.   Sanayi ve enerjinin farklı kollarında faaliyet gösteren 124 yıllık Doosan Group’un bir iştiraki olarak 1962 yılından bu yana motor üreten Doosan Heavy Industries & Construction’ın faaliyetleri arasında nükleer santraller, termik santraller, türbinler ve jeneratörler, tuzdan arındırma, döküm ve dövme işlemleri yer alıyor. Dünya çapında uzmanlığını kanıtlamış köklü bir sanayi şirketi tarafından sekizinci kez “Yılın En İyi Müşterisi” ödülüne layık görülmenin değerine değinen Aksa Jeneratör Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Rıdvan Özer “Dünyanın en hızlı büyüyen altyapı destek firması tüm müşterileri arasında yaptığı bir değerlendirme sonucunda Aksa Jeneratör olarak bu yıl da ‘Yılın Müşterisi’ ödülüne layık görüldük. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarımızı tüm dünyada bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.   Özer, Aksa’nın Türkiye’nin global jeneratör markası olarak dünyanın en iyileri arasında yer aldığının göstergesi olan ödüllerin motivasyonlarını artırdığını belirterek “2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle Asya pasifik, Afrika, Amerika kıtaları ve Hindistan gibi ülkelerde yeni yatırımlar ve ortaklıklarla global jeneratör pazarında yerimizi sağlamlaştırırken yükselme stratejimizi de uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Aksa Jeneratör, dünyanın en önemli motor üreticisi Doosan Heavy Industries & Construction’ın tüm müşterileri arasında yapılan değerlendirme sonucu sekizinci kez ‘Yılın Müşterisi’ ödülüne layık görüldü.

Güney Kore merkezli ağır sanayi şirketi Doosan Heavy Industries & Construction tarafından verilen ve en prestijli ödüller arasında yer alan ve tüm dünyadaki müşterileri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu düzenlenen ödül programında Aksa Jeneratör, Customer of The Year Award ‘Yılın En İyi Müşterisi’ ödülüne layık görüldü. Güney Kore merkezli Doosan Heavy Industries & Construction’ın her yıl düzenlediği ödül töreni Middle East Energy 2020 Fuarı kapsamında gerçekleşti. Dünya genelinde en fazla Doosan motorlu jeneratör satışı yapan firmalar arasında yapılan değerlendirmeler sonucu verilen ödül, sekizinci kez Aksa Jeneratör’ün oldu.

 

Sanayi ve enerjinin farklı kollarında faaliyet gösteren 124 yıllık Doosan Group’un bir iştiraki olarak 1962 yılından bu yana motor üreten Doosan Heavy Industries & Construction’ın faaliyetleri arasında nükleer santraller, termik santraller, türbinler ve jeneratörler, tuzdan arındırma, döküm ve dövme işlemleri yer alıyor. Dünya çapında uzmanlığını kanıtlamış köklü bir sanayi şirketi tarafından sekizinci kez “Yılın En İyi Müşterisi” ödülüne layık görülmenin değerine değinen Aksa Jeneratör Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Rıdvan Özer “Dünyanın en hızlı büyüyen altyapı destek firması tüm müşterileri arasında yaptığı bir değerlendirme sonucunda Aksa Jeneratör olarak bu yıl da ‘Yılın Müşterisi’ ödülüne layık görüldük. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarımızı tüm dünyada bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

 

Özer, Aksa’nın Türkiye’nin global jeneratör markası olarak dünyanın en iyileri arasında yer aldığının göstergesi olan ödüllerin motivasyonlarını artırdığını belirterek “2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle Asya pasifik, Afrika, Amerika kıtaları ve Hindistan gibi ülkelerde yeni yatırımlar ve ortaklıklarla global jeneratör pazarında yerimizi sağlamlaştırırken yükselme stratejimizi de uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.