Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’ndan 2020 Madencilik Ödülleri

MADEN 20.04.2021 - 15:11, Güncelleme: 20.04.2021 - 15:11 7799+ kez okundu.
 

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’ndan 2020 Madencilik Ödülleri

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından, eğitim ve uygulamada örnek olacak başarılı çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara “2020 Madencilik Ödülleri” verilecek.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından, eğitim ve uygulamada örnek olacak başarılı çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara “Bilim”, “Tez”, “Teşvik”, “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” kategorilerinde “2020 Madencilik Ödülleri” verilecek. Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’nın internet sitesinde yer alan duyuruda,” madenciliğimizin geliştirilmesine yönelik bilimsel araştırma, tez ve yayın yapanlarla, üstün hizmetleriyle madenciliğimizi ve Vakfımızı destekleyen ve ilerlemesini sağlayan kişi ve kuruluşlara veya üretim aşamasında teknolojik yenilik getiren, ürün niteliğini arttıran, maliyeti düşüren, çevre korumaya yönelik önlemler alan, pazar ve ihracat payını geliştiren kuruluşlara ilişik “Ödül Yönetmeliği” kuralları çerçevesinde, Ödül vermektedir. 2020 yılında da, yönetmelik kuralları kapsamında yukarıda belirtilen alanlarda “Bilim”, “Tez”, “Teşvik”, “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” ödülleri verilecektir. “Tez” ödülleri için 2018 yılı ve sonrası yapılan tezlerle ödüllere bizzat başvurabilir veya başkalarını önerebilirler. Bu amaçla yarışmaya katılacak “Bilim”, “Tez” gibi “Bilimsel” araştırma niteliğindeki eserler ile “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” Ödülleri adaylarına ilişkin gerekçeli ve ayrıntılı bilgilerin, üretim ödülleri ile ilgili 2019 yılı üretim değerlerinin en geç 31 Mayıs 2021 akşamına kadar Vakıf merkezine 4 kopya olarak teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir.”denildi.
Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından, eğitim ve uygulamada örnek olacak başarılı çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara “2020 Madencilik Ödülleri” verilecek.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından, eğitim ve uygulamada örnek olacak başarılı çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara “Bilim”, “Tez”, “Teşvik”, “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” kategorilerinde “2020 Madencilik Ödülleri” verilecek.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’nın internet sitesinde yer alan duyuruda,” madenciliğimizin geliştirilmesine yönelik bilimsel araştırma, tez ve yayın yapanlarla, üstün hizmetleriyle madenciliğimizi ve Vakfımızı destekleyen ve ilerlemesini sağlayan kişi ve kuruluşlara veya üretim aşamasında teknolojik yenilik getiren, ürün niteliğini arttıran, maliyeti düşüren, çevre korumaya yönelik önlemler alan, pazar ve ihracat payını geliştiren kuruluşlara ilişik “Ödül Yönetmeliği” kuralları çerçevesinde, Ödül vermektedir.

2020 yılında da, yönetmelik kuralları kapsamında yukarıda belirtilen alanlarda “Bilim”, “Tez”, “Teşvik”, “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” ödülleri verilecektir.

“Tez” ödülleri için 2018 yılı ve sonrası yapılan tezlerle ödüllere bizzat başvurabilir veya başkalarını önerebilirler.

Bu amaçla yarışmaya katılacak “Bilim”, “Tez” gibi “Bilimsel” araştırma niteliğindeki eserler ile “Hizmet”, “Üretim”, “Çevre Koruma”, “İş Sağlığı & Güvenliği”, “Halkla İlişkiler & Sosyal Sorumluluk” ve “Basın” Ödülleri adaylarına ilişkin gerekçeli ve ayrıntılı bilgilerin, üretim ödülleri ile ilgili 2019 yılı üretim değerlerinin en geç 31 Mayıs 2021 akşamına kadar Vakıf merkezine 4 kopya olarak teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.