Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı'ndan Bakan Dönmez’e Ziyaret

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2020 - 13:06, Güncelleme: 20.02.2020 - 13:10 3152+ kez okundu.
 

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı'ndan Bakan Dönmez’e Ziyaret

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı Başkanı Prof.Dr.Güven Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Kırşan, Mehmet Yılmaz ile Ankara Temsilcisi Oğuz Güner katıldı.  Görüşmede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Şeref Kalaycı da hazır bulundu.   Madencilik Sektörünün sorunlarının konuşulduğu görüşmede bu sene içerisinde yapılması planlanan Madencilik Şurası ile hazırlıkları devam eden Maden Kanunu çalışmaları ele alındı. Vakıf Başkanı Prof.Dr.Güven Önal Vakfın ülkemiz madencilik sektörünün geliştirilmesine dönük faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise her zaman madencilik sektörünün yanında yer aldıklarını ve sektöre bir ivme kazandırmak istediklerini ifade etti.
Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı Başkanı Prof.Dr.Güven Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Kırşan, Mehmet Yılmaz ile Ankara Temsilcisi Oğuz Güner katıldı.  Görüşmede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Şeref Kalaycı da hazır bulundu.

 

Madencilik Sektörünün sorunlarının konuşulduğu görüşmede bu sene içerisinde yapılması planlanan Madencilik Şurası ile hazırlıkları devam eden Maden Kanunu çalışmaları ele alındı. Vakıf Başkanı Prof.Dr.Güven Önal Vakfın ülkemiz madencilik sektörünün geliştirilmesine dönük faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise her zaman madencilik sektörünün yanında yer aldıklarını ve sektöre bir ivme kazandırmak istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.