Zorlu Enerji Anadolu'da Güneş Enerjisi Seferberliği Başlattı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2019 - 11:52, Güncelleme: 02.08.2019 - 11:52 2434+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji Anadolu'da Güneş Enerjisi Seferberliği Başlattı

Zorlu Enerji, çözüm ortaklarının katkısıyla Anadolu’daki şehirlerde sanayiciye güneş enerjisi ve avantajlarını anlattı.

Zorlu Enerji, yurt içinde ve yurt dışında güneşten elektrik  enerjisi sağlamak ve güneş enerjisi üretiminde kullanılan ekipmanı  üretmek amacıyla Anadolu’daki sanayicilere, çevresel ve ekonomik  olarak avantajlar sunan güneş enerjisini anlatmak için bir dizi  seminer düzenledi. İlk olarak Eskişehir ve Bursa’da gerçekleştirilen  seminerlere, yaklaşık 400 sanayici katıldı. Katılımcılara,  sanayicilerin güneş enerjisi ekosistemi için ihtiyaç duyabileceği tüm  çözüm ortaklarıyla bir arada ulaşan Zorlu Enerji’ye  finansal çözümler  için Deniz Leasing yanı sıra  tüm idari prosedür için ilgili elektrik  dağıtım şirketi ile yerel ve uluslararası çözüm ortakları destek verdi.   Zorlu Enerji tarafından düzenlenen seminerlere katılan  sanayiciler, en önemli yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan  güneşin, ürün ya da hizmet üretim maliyetlerinde yaratacağı avantajlar  konusunda bilgilendirildi. Özellikle sunulan finansal imkanlar, hangi  koşullarda yatırım yapılabileceğinin anlatılması ve aylık mahsuplaşma  sistemi bilgilendirmesi sonrasında  Eskişehir ve Bursa’da faaliyet  gösteren pek çok firma, güneş enerjisi yatırımına yönelik detaylı  bilgi için Zorlu Enerji’den özel görüşme talep etti.   Zorlu Enerji, önümüzdeki dönemde 8 şehirde daha seminerlere devam  edecek. Bu illerin Adana, Ankara, Antalya, Aydın, İzmir, Kayseri, Kocaeli ve Tekirdağ olması planlanıyor. Güneş enerjisinin  avantajlarının anlatılacağı seminerler sonrası, sisteme geçiş için çok  sayıda talep gelmesi bekleniyor. 
Zorlu Enerji, çözüm ortaklarının katkısıyla Anadolu’daki şehirlerde sanayiciye güneş enerjisi ve avantajlarını anlattı.

Zorlu Enerji, yurt içinde ve yurt dışında güneşten elektrik  enerjisi sağlamak ve güneş enerjisi üretiminde kullanılan ekipmanı  üretmek amacıyla Anadolu’daki sanayicilere, çevresel ve ekonomik  olarak avantajlar sunan güneş enerjisini anlatmak için bir dizi  seminer düzenledi. İlk olarak Eskişehir ve Bursa’da gerçekleştirilen  seminerlere, yaklaşık 400 sanayici katıldı. Katılımcılara,  sanayicilerin güneş enerjisi ekosistemi için ihtiyaç duyabileceği tüm  çözüm ortaklarıyla bir arada ulaşan Zorlu Enerji’ye  finansal çözümler  için Deniz Leasing yanı sıra  tüm idari prosedür için ilgili elektrik  dağıtım şirketi ile yerel ve uluslararası çözüm ortakları destek verdi.

 

Zorlu Enerji tarafından düzenlenen seminerlere katılan  sanayiciler, en önemli yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan  güneşin, ürün ya da hizmet üretim maliyetlerinde yaratacağı avantajlar  konusunda bilgilendirildi. Özellikle sunulan finansal imkanlar, hangi  koşullarda yatırım yapılabileceğinin anlatılması ve aylık mahsuplaşma  sistemi bilgilendirmesi sonrasında  Eskişehir ve Bursa’da faaliyet  gösteren pek çok firma, güneş enerjisi yatırımına yönelik detaylı  bilgi için Zorlu Enerji’den özel görüşme talep etti.

 

Zorlu Enerji, önümüzdeki dönemde 8 şehirde daha seminerlere devam  edecek. Bu illerin Adana, Ankara, Antalya, Aydın, İzmir, Kayseri, Kocaeli ve Tekirdağ olması planlanıyor. Güneş enerjisinin  avantajlarının anlatılacağı seminerler sonrası, sisteme geçiş için çok  sayıda talep gelmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.