Murat Bayram, Arteche Genel Müdürü Oldu

ŞİRKET 22.11.2023 - 14:44, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:00 3247+ kez okundu.
 

Murat Bayram, Arteche Genel Müdürü Oldu

Murat Bayram, İspanya merkezli çokuluslu trafo üreticisi Arteche Türkiye’ye Genel Müdür olarak transfer oldu. Bayram, şirketin Türkiye ve Endonezya fabrikalarından sorumlu Genel Müdür olarak görevini yürütecek.

Hitachi Astemo firmasında 3 yılı aşkındır Genel Müdür olarak görev yapan Murat Bayram, İspanya merkezli çokuluslu enerji sistemleri üreticisi Arteche firmasına Genel Müdür olarak transfer oldu. Çok uluslu şirketlerde stratejik büyüme, operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Bayram, yeni görevine 23 Ekim tarihi itibari ile başladı. Türkiye ve Endonezya’dan sorumlu Enerji sektörü için üretim, iletim ve dağıtım dahil olmak üzere ekipman ve çözümler geliştiren Arteche Group bünyesinde 150 ülkede binlerce çalışan bulunurken, yeni Genel Müdür Murat Bayram Arteche Türkiye ve Endonezya fabrikasının Genel Müdürlüğünü yürütecek. Murat Bayram kimdir? 1980 doğumlu olan Murat Bayram, Osmangazi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans, Kontrol Mühendisliği alanında da yüksek lisansını tamamlamıştır. Otomotiv sektöründe Johnson Controls, SKT ve Yazaki gibi çok uluslu şirketlerde operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Bayram, son olarak Hitachi Astemo Bursa fabrikasında sırasıyla Üretim Müdürü, Operasyon Müdürü ve Genel Müdür olarak görev almıştı. Bayram, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.  
Murat Bayram, İspanya merkezli çokuluslu trafo üreticisi Arteche Türkiye’ye Genel Müdür olarak transfer oldu. Bayram, şirketin Türkiye ve Endonezya fabrikalarından sorumlu Genel Müdür olarak görevini yürütecek.

Hitachi Astemo firmasında 3 yılı aşkındır Genel Müdür olarak görev yapan Murat Bayram, İspanya merkezli çokuluslu enerji sistemleri üreticisi Arteche firmasına Genel Müdür olarak transfer oldu.

Çok uluslu şirketlerde stratejik büyüme, operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Bayram, yeni görevine 23 Ekim tarihi itibari ile başladı.

Türkiye ve Endonezya’dan sorumlu

Enerji sektörü için üretim, iletim ve dağıtım dahil olmak üzere ekipman ve çözümler geliştiren Arteche Group bünyesinde 150 ülkede binlerce çalışan bulunurken, yeni Genel Müdür Murat Bayram Arteche Türkiye ve Endonezya fabrikasının Genel Müdürlüğünü yürütecek.

Murat Bayram kimdir?

1980 doğumlu olan Murat Bayram, Osmangazi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans, Kontrol Mühendisliği alanında da yüksek lisansını tamamlamıştır.

Otomotiv sektöründe Johnson Controls, SKT ve Yazaki gibi çok uluslu şirketlerde operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Bayram, son olarak Hitachi Astemo Bursa fabrikasında sırasıyla Üretim Müdürü, Operasyon Müdürü ve Genel Müdür olarak görev almıştı.

Bayram, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.