YEDAŞ Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbir Alıyor

ŞİRKET 24.11.2023 - 11:02, Güncelleme: 24.11.2023 - 11:05 4125+ kez okundu.
 

YEDAŞ Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbir Alıyor

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop İllerinde elektrik dağıtım hizmeti veren YEDAŞ, yoğun hava muhalefetine karşı geniş çaplı hazırlıklarını tamamladı.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ) olumsuz hava koşullarına bağlı elektrik kesintilerinin önüne geçmek, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla geniş kapsamlı bir hazırlık planı yaptı. Saha Ekipleri ve Araç Kapasitesi Arttırıldı YEDAŞ, yoğun arıza durumlarında hızlı müdahale için, 639 personel ve 240 araçla sahada aktif bir şekilde görev yapacak. Bu ekipler, bölgedeki olası arıza noktalarına anında müdahale ederek elektrik kesintilerinin önüne geçmeyi hedefliyor. SCADA ve Arıza Takip Sistemlerini 7/24 aktif tutarak anlık SCADA ve arıza takip sistemlerini takip eden 38 kişilik uzman, ofiste sürekli olarak görev başında olacak. Bu sayede olası sorunlar hızlı ve etkili bir şekilde değerlendirilecek. Bununla birlikte acil ihtiyaç olabilecek malzemeler özelinde, malzeme depoları tekrar kontrol edilerek kritik malzeme stokları temin edildi. YEDAŞ, sağlık raporu bulunan tüketicilerde, uzun süreli kesintiler olması halinde kullanılması muhtemel 14 jeneratörü de il merkezlerinde hazır bekletiyor. Kar Araçları ile Güzergâh Hazırlıkları YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, ‘’ Kış öncesi arıza önleyici bakımları tamamladık. Yoğun hava muhalefeti nedeniyle ulaşımın zorlaşması durumunda, dağıtım hatlarına giden güzergâhlarda kullanılmak üzere paletli kar araçlarını hazırda bulunduruyoruz. Bu araçlar, yetkili kurumlarca açılamayan yollar üzerinde güzergâhın açılmasına destek sağlayacaktır. Şirketimiz olarak abonelerimize sürekli ve güvenilir elektrik hizmeti sunmayı sürdürmek için tüm önemleri alıyoruz. Yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı sürekli olarak hazırız ‘’ dedi.
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop İllerinde elektrik dağıtım hizmeti veren YEDAŞ, yoğun hava muhalefetine karşı geniş çaplı hazırlıklarını tamamladı.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ) olumsuz hava koşullarına bağlı elektrik kesintilerinin önüne geçmek, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla geniş kapsamlı bir hazırlık planı yaptı.

Saha Ekipleri ve Araç Kapasitesi Arttırıldı

YEDAŞ, yoğun arıza durumlarında hızlı müdahale için, 639 personel ve 240 araçla sahada aktif bir şekilde görev yapacak. Bu ekipler, bölgedeki olası arıza noktalarına anında müdahale ederek elektrik kesintilerinin önüne geçmeyi hedefliyor. SCADA ve Arıza Takip Sistemlerini 7/24 aktif tutarak anlık SCADA ve arıza takip sistemlerini takip eden 38 kişilik uzman, ofiste sürekli olarak görev başında olacak. Bu sayede olası sorunlar hızlı ve etkili bir şekilde değerlendirilecek.

Bununla birlikte acil ihtiyaç olabilecek malzemeler özelinde, malzeme depoları tekrar kontrol edilerek kritik malzeme stokları temin edildi. YEDAŞ, sağlık raporu bulunan tüketicilerde, uzun süreli kesintiler olması halinde kullanılması muhtemel 14 jeneratörü de il merkezlerinde hazır bekletiyor.

Kar Araçları ile Güzergâh Hazırlıkları

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, ‘’ Kış öncesi arıza önleyici bakımları tamamladık. Yoğun hava muhalefeti nedeniyle ulaşımın zorlaşması durumunda, dağıtım hatlarına giden güzergâhlarda kullanılmak üzere paletli kar araçlarını hazırda bulunduruyoruz. Bu araçlar, yetkili kurumlarca açılamayan yollar üzerinde güzergâhın açılmasına destek sağlayacaktır. Şirketimiz olarak abonelerimize sürekli ve güvenilir elektrik hizmeti sunmayı sürdürmek için tüm önemleri alıyoruz. Yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı sürekli olarak hazırız ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.