Yedaş'tan 'İş Güvenliği' Projesi

ŞİRKET 27.11.2023 - 11:21, Güncelleme: 27.11.2023 - 11:27 3236+ kez okundu.
 

Yedaş'tan 'İş Güvenliği' Projesi

Enerji sektöründe Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), 'iş sağlığı ve güvenliği' artırmak amacıyla özel bir projeye imza attı.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, projenin çalışanların aileleri ile daha yakın bir ilişki kurulmasını ve iş sağlığı kültürünün çalışanlarımızda oluşturulduğu gibi, ailelerde de farkındalık oluşturmasını amaçladığını belirtti.  Çalışanlarının Ailelerine Ziyaret Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bilgi, "Bu amaca yönelik olarak, iş sağlığı ve güvenlik birimi ekiplerimiz, yöneticilerimizle birlikte çalışanlarımızı evlerinde ziyaret ederek daha yakın bir ilişki kuruyor. Bu ziyaretler sırasında ailelerimiz ile tanışıyor, iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi veriyor ve bu konuda aileleri de sürece dahil ediyoruz’’ dedi. Bazen Mangal Başında Bazen Kahvaltıda​ Kurum olarak 'Sıfır iş kazası' hedeflerine tüm paydaşlarla birlikte emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Bilgi, "Her durumda çalışanımızla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmek istiyoruz. Bazen sahada çalışma esnasında, bazen vardiya sonrası mangal başında, bazen de kahvaltıda bir araya geliyoruz" diye konuştu. Aileler De Katkı Sağlamalı İSG’nin bir yaşam biçimi olması için ailelerin de desteklerini almayı hedeflediklerini söyleyen Genel Müdür Yunus Emre Bilgi, "YEDAŞ olarak, sadece çalışanlarımızın değil, ailelerimizin de iş sağlığı ve güvenliği konusunda katkı sağlayan bireylerin olmalarını önemsiyoruz. Bu başarının sağlanması, çalışanlarımızın aileleri ile iş birliği içinde olmamıza dayanmaktadır" dedi.
Enerji sektöründe Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), 'iş sağlığı ve güvenliği' artırmak amacıyla özel bir projeye imza attı.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, projenin çalışanların aileleri ile daha yakın bir ilişki kurulmasını ve iş sağlığı kültürünün çalışanlarımızda oluşturulduğu gibi, ailelerde de farkındalık oluşturmasını amaçladığını belirtti. 

Çalışanlarının Ailelerine Ziyaret
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bilgi, "Bu amaca yönelik olarak, iş sağlığı ve güvenlik birimi ekiplerimiz, yöneticilerimizle birlikte çalışanlarımızı evlerinde ziyaret ederek daha yakın bir ilişki kuruyor. Bu ziyaretler sırasında ailelerimiz ile tanışıyor, iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi veriyor ve bu konuda aileleri de sürece dahil ediyoruz’’ dedi.

Bazen Mangal Başında Bazen Kahvaltıda​
Kurum olarak 'Sıfır iş kazası' hedeflerine tüm paydaşlarla birlikte emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Bilgi, "Her durumda çalışanımızla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmek istiyoruz. Bazen sahada çalışma esnasında, bazen vardiya sonrası mangal başında, bazen de kahvaltıda bir araya geliyoruz" diye konuştu.

Aileler De Katkı Sağlamalı
İSG’nin bir yaşam biçimi olması için ailelerin de desteklerini almayı hedeflediklerini söyleyen Genel Müdür Yunus Emre Bilgi, "YEDAŞ olarak, sadece çalışanlarımızın değil, ailelerimizin de iş sağlığı ve güvenliği konusunda katkı sağlayan bireylerin olmalarını önemsiyoruz. Bu başarının sağlanması, çalışanlarımızın aileleri ile iş birliği içinde olmamıza dayanmaktadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.