GÜYAD’ın Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2019 - 12:26, Güncelleme: 24.09.2019 - 12:26 3322+ kez okundu.
 

GÜYAD’ın Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği’nin (GÜYAD) 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD), güneş enerjisi  sektöründeki son gelişmeleri ve derneğin faaliyetlerini ele almak  amacıyla 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında bir araya geldi.   Limak Enerji Grubu CEO’su Birol Ergüven’in ev sahipliğinde yapılan  toplantıda GÜYAD Yönetimi’nin büyük çoğunluğu hazır bulundu. Alınan  kararla Borusan ENBW Enerji Yatırımları ve Üretim A.Ş. Stratejik Planlama, İş Geliştirme & Satış, Ticaret Direktörü Mehmet Emre Okuyan  da Borusan Enerji adına GÜYAD yönetimine katıldı.   GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özkök ve toplantıya katılan  üyeler, güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeler, düzenleme ve  regülasyonlarla ilgili olarak GÜYAD’ın aldığı aksiyonlar ve Türkiye’de  ve bölgede yeni iş fırsatları konularını detaylarıyla ele aldı. GÜYAD  üyeleri toplantının ardından Rumelihisarı’nda yapılan GÜYAD aile  yemeğinde de bir araya geldi.
Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği’nin (GÜYAD) 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD), güneş enerjisi  sektöründeki son gelişmeleri ve derneğin faaliyetlerini ele almak  amacıyla 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında bir araya geldi.

 

Limak Enerji Grubu CEO’su Birol Ergüven’in ev sahipliğinde yapılan  toplantıda GÜYAD Yönetimi’nin büyük çoğunluğu hazır bulundu. Alınan  kararla Borusan ENBW Enerji Yatırımları ve Üretim A.Ş. Stratejik Planlama, İş Geliştirme & Satış, Ticaret Direktörü Mehmet Emre Okuyan  da Borusan Enerji adına GÜYAD yönetimine katıldı.

 

GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özkök ve toplantıya katılan  üyeler, güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeler, düzenleme ve  regülasyonlarla ilgili olarak GÜYAD’ın aldığı aksiyonlar ve Türkiye’de  ve bölgede yeni iş fırsatları konularını detaylarıyla ele aldı. GÜYAD  üyeleri toplantının ardından Rumelihisarı’nda yapılan GÜYAD aile  yemeğinde de bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.