AB, Rusya ve Ukrayna Arasında Üçlü Doğalgaz Görüşmeleri 28 Ekim'de Yapılacak

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2019 - 16:37, Güncelleme: 04.10.2019 - 16:37 2890+ kez okundu.
 

AB, Rusya ve Ukrayna Arasında Üçlü Doğalgaz Görüşmeleri 28 Ekim'de Yapılacak

Avrupa Birliği(AB), Rusya ve Ukrayna arasında bir sonraki üçlü doğalgaz görüşmeleri 28 Ekim'de yapılacak.

Avrupa Komisyonu Enerji Birliği Başkan Yardımcısı Maros Sefcoviç twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir önceki görüşmede kaydedilen ilerlemenin ardından 28 Ekim'de yeni zirveye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.   Rusya Enerji Bakanı Sergey Lavrov da tarihi doğrulayarak görüşme tarihinin bugün belirlendiğini ifade etti. Rusya, Ukrayna ve AB arasında en son üçlü doğalgaz görüşmeleri 19 Eylül’de yapılmıştı. Novak, yalnızca 40 dakika süren bu toplantı  sonrasında, istişarelerin ilk çok verimli geçtiğini söylemişti.
Avrupa Birliği(AB), Rusya ve Ukrayna arasında bir sonraki üçlü doğalgaz görüşmeleri 28 Ekim'de yapılacak.

Avrupa Komisyonu Enerji Birliği Başkan Yardımcısı Maros Sefcoviç twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir önceki görüşmede kaydedilen ilerlemenin ardından 28 Ekim'de yeni zirveye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Rusya Enerji Bakanı Sergey Lavrov da tarihi doğrulayarak görüşme tarihinin bugün belirlendiğini ifade etti. Rusya, Ukrayna ve AB arasında en son üçlü doğalgaz görüşmeleri 19 Eylül’de yapılmıştı. Novak, yalnızca 40 dakika süren bu toplantı  sonrasında, istişarelerin ilk çok verimli geçtiğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.