İnci Akü’nün Maxim A Aküsü Dubai’de Tanıtıldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 15.10.2019 - 11:14 2741+ kez okundu.
 

İnci Akü’nün Maxim A Aküsü Dubai’de Tanıtıldı

İnci Akü, Maxim A ve yenilenen ürün serisini tanıtmak için Dubai’de distribütörü ve perakende satış noktası temsilcileriyle bir araya geldi.

İnci Holding ve Japonya’nın akü şirketi GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, Maxim A ve yenilenen ürün serisini tanıtmak için Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde Dubai distribütörü ve perakende satış noktası temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda; İnci Akü’nün konvansiyonel ürün gamında üstün performanslı, iki kat daha uzun ömürlü ve yüzde 20 daha fazla marş basma gücüne sahip yeni ürünü Maxim A ve yenilenen ürün serisi tanıtıldı.   inci GS Yuasa Satış Departman Müdürü Aytuğ Karakadıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada “İnci Akü olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde gördüğümüz ilgiden memnunuz. Hayata geçirdiğimiz yeni fabrikamızda, ileri teknoloji araç aküleri ile otomotiv ana sanayi için en yüksek kalite standartlarında yeni nesil aküler üretiyor ve geliştirdiğimiz yeni teknolojilerimizle sektör lideri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün itibariyle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkeye en gelişmiş akü çözümlerini sunarken, yenilikçi bakış açımızla hem günümüz ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaya, hem de geleceğin teknolojisini takip ederek kendimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.
İnci Akü, Maxim A ve yenilenen ürün serisini tanıtmak için Dubai’de distribütörü ve perakende satış noktası temsilcileriyle bir araya geldi.

İnci Holding ve Japonya’nın akü şirketi GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, Maxim A ve yenilenen ürün serisini tanıtmak için Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde Dubai distribütörü ve perakende satış noktası temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda; İnci Akü’nün konvansiyonel ürün gamında üstün performanslı, iki kat daha uzun ömürlü ve yüzde 20 daha fazla marş basma gücüne sahip yeni ürünü Maxim A ve yenilenen ürün serisi tanıtıldı.

 

inci GS Yuasa Satış Departman Müdürü Aytuğ Karakadıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada “İnci Akü olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde gördüğümüz ilgiden memnunuz. Hayata geçirdiğimiz yeni fabrikamızda, ileri teknoloji araç aküleri ile otomotiv ana sanayi için en yüksek kalite standartlarında yeni nesil aküler üretiyor ve geliştirdiğimiz yeni teknolojilerimizle sektör lideri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün itibariyle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkeye en gelişmiş akü çözümlerini sunarken, yenilikçi bakış açımızla hem günümüz ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaya, hem de geleceğin teknolojisini takip ederek kendimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.