INGAS 2019 İstanbul’da Düzenlenecek

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2019 - 15:11, Güncelleme: 16.10.2019 - 15:22 2689+ kez okundu.
 

INGAS 2019 İstanbul’da Düzenlenecek

8. Uluslararası Doğal Gaz Kongre ve Fuarı (INGAS 2019), 17-18 Ekim 2019 tarihleri arasında, “Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz” teması ile İstanbul’da düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Doğalgaz Dağıtım Şirketi (İGDAŞ), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcılar Birliği (GAZBİR) ve Doğal Gaz Sektör Meslekleri Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nin (GAZMER) işbirliğiyle düzenlenecek 8.Uluslararası Doğal Gaz Kongre ve Fuarı (INGAS 2019), 17-18 Ekim 2019’da İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.   “Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz” teması ile düzenlenen INGAS 2019’un açılış törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen ile Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, Uluslararası Enerji Forumu (IEA) Genel Sekreteri Dr. Sun Xiansheng, Uluslararası Gaz Birliği (IGU) Başkanı Dr. Joe M. Kang, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DOSİDER) Başkanı Ömer Cihad Vardan katılacak.   Yurtdışından 30 ülkeden önemli konuşmacıların yer alacağı kongrenin fuaye alanında, 150 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuar alanı oluşturulacak. Ticaret Bakanlığı tarafından 20 ülkeden heyetlerin B2B toplantılara katılacağı kongre ve fuara tüm basın mensupları davetli
8. Uluslararası Doğal Gaz Kongre ve Fuarı (INGAS 2019), 17-18 Ekim 2019 tarihleri arasında, “Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz” teması ile İstanbul’da düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Doğalgaz Dağıtım Şirketi (İGDAŞ), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcılar Birliği (GAZBİR) ve Doğal Gaz Sektör Meslekleri Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nin (GAZMER) işbirliğiyle düzenlenecek 8.Uluslararası Doğal Gaz Kongre ve Fuarı (INGAS 2019), 17-18 Ekim 2019’da İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

“Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz” teması ile düzenlenen INGAS 2019’un açılış törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen ile Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, Uluslararası Enerji Forumu (IEA) Genel Sekreteri Dr. Sun Xiansheng, Uluslararası Gaz Birliği (IGU) Başkanı Dr. Joe M. Kang, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DOSİDER) Başkanı Ömer Cihad Vardan katılacak.

 

Yurtdışından 30 ülkeden önemli konuşmacıların yer alacağı kongrenin fuaye alanında, 150 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuar alanı oluşturulacak. Ticaret Bakanlığı tarafından 20 ülkeden heyetlerin B2B toplantılara katılacağı kongre ve fuara tüm basın mensupları davetli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.