Enerji Ticareti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kuyan Oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 15:03, Güncelleme: 24.10.2019 - 15:03 3348+ kez okundu.
 

Enerji Ticareti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kuyan Oldu

Enerji Ticareti Derneği’nde gerçekleşen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Doğan Enerji CEO’su Burak Kuyan getirildi.

Kuruluşundan itibaren serbest piyasanın oluşturulmasında önemli  bir rol üstlenen Enerji Ticareti Derneği’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Doğan Enerji CEO’su Burak Kuyan seçildi. Üç yıldır Doğan Enerji CEO’su olarak görev yapan Kuyan, başkanlık koltuğunu görevi  yaklaşık iki yıldır yürüten Gama Enerji A.Ş. Genel Müdürü Tamer Çalışır’dan devraldı.   Genel Kurul’da konuşan Kuyan, enerji ticareti piyasasını yeniden  gelişim yönüne sokabilmek için yeni dönemde tüm üyelerin çalışmalara  katılımını önemsediklerinin altını çizerek birlikte daha etkin bir  dönem geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Bununla birlikte ETD’nin  kapsama alanını genişleterek sadece elektrik değil, enerji ticareti  alanına giren tüm emtia piyasalarına ilgilerini artıracaklarını  anlattı ve bunun için üye sayısı ile çeşitliliğinin geliştirilmesine  çalışacaklarını belirtti.   Burak Kuyan Kimdir?   1998 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun  olan Kuyan,2002 yılında Virginia Tech Üniversitesi’nde MBA programını  ve Işık Üniversitesi’nde İşletme ve Finans doktora programını  tamamladı. Mezuniyetinin ardından Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Bireysel Portföy Yönetmeni olarak çalışan Kuyan, 2005 yılında Doğan Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı  görevine başladı. 2012 yılında Doğan Enerji Direktörlüğü görevine  getirilen Kuyan, 2016’dan beri Doğan Enerji CEO’su olarak görev  yapmaktadır.  
Enerji Ticareti Derneği’nde gerçekleşen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Doğan Enerji CEO’su Burak Kuyan getirildi.

Kuruluşundan itibaren serbest piyasanın oluşturulmasında önemli  bir rol üstlenen Enerji Ticareti Derneği’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Doğan Enerji CEO’su Burak Kuyan seçildi. Üç yıldır Doğan Enerji CEO’su olarak görev yapan Kuyan, başkanlık koltuğunu görevi  yaklaşık iki yıldır yürüten Gama Enerji A.Ş. Genel Müdürü Tamer Çalışır’dan devraldı.

 

Genel Kurul’da konuşan Kuyan, enerji ticareti piyasasını yeniden  gelişim yönüne sokabilmek için yeni dönemde tüm üyelerin çalışmalara  katılımını önemsediklerinin altını çizerek birlikte daha etkin bir  dönem geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Bununla birlikte ETD’nin  kapsama alanını genişleterek sadece elektrik değil, enerji ticareti  alanına giren tüm emtia piyasalarına ilgilerini artıracaklarını  anlattı ve bunun için üye sayısı ile çeşitliliğinin geliştirilmesine  çalışacaklarını belirtti.

 

Burak Kuyan Kimdir?

 

1998 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun  olan Kuyan,2002 yılında Virginia Tech Üniversitesi’nde MBA programını  ve Işık Üniversitesi’nde İşletme ve Finans doktora programını  tamamladı. Mezuniyetinin ardından Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Bireysel Portföy Yönetmeni olarak çalışan Kuyan, 2005 yılında Doğan Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı  görevine başladı. 2012 yılında Doğan Enerji Direktörlüğü görevine  getirilen Kuyan, 2016’dan beri Doğan Enerji CEO’su olarak görev  yapmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.