Aksa jeneratör, Şanlıurfa’da “Jeneratör Kullanımı” Eğitimi Düzenledi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2019 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2019 - 14:44 2245+ kez okundu.
 

Aksa jeneratör, Şanlıurfa’da “Jeneratör Kullanımı” Eğitimi Düzenledi

“Jeneratör Kullanımı” eğitimlerini farklı illerde gerçekleştirmeye devam eden Aksa jeneratör, bu eğitimlerin beşincisini Şanlıurfa’da düzenledi.

Aksa jeneratör, ‘Jeneratör Kullanımı’  eğitimlerini farklı illerde gerçekleştirmeye devam ediyor. Aksa, Jeneratör Kullanımı eğitimlerin beşincisini Şanlıurfa Nevali Hotel’de gerçekleştirdi. Aksa Jeneratör’ün uzman ekibi, jeneratör  kullanımı hakkında bilgiler vererek 80 kişinin üzerinde kamu ve özel  sektörden satın almacıya yönelik interaktif bir eğitim gerçekleştirdi.   Geniş ürün yelpazesiyle sahip olan Aksa Jeneratör  kaliteli, güvenilir ürün ve  hizmetleriyle sektöre yenilikçi çözümler sunarken farklı illerde  farklı sektörlere verdiği eğitimlerle de sektörün standartlarını  yükseltmeye devam ediyor. Jeneratör alanındaki çalışmalarıyla sektöre  yön veren Aksa Jeneratör, kamu ve özel sektörü de yakından takip  ederek ihtiyaçlara yönelik eğitimler vermeye devam ediyor.   Aksa Jeneratör, ‘Jeneratör Kullanımı’ eğitimlerinin beşincisini Şanlıurfa Nevali Hotel’de kamu ve özel sektörden satın almacıların  katılımıyla gerçekleştirdi. 80 kişinin üzerinde davetlinin katıldığı  eğitimde jeneratörlerin kullanımı, jeneratör seçim kriterleri, yeni  nesil jeneratörler, jeneratör uygulamaları ve jeneratör bakımı  konularında sunum yapıldı.   Jeneratör kullanımının üzerinde duran Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, konuya ilişkin olarak “Jeneratör sektörüne kazandırdığımız  ürünlerimiz ve hizmetlerimiz dışında verdiğimiz eğitimlerle de  standartlarımızı yükseltiyoruz. Daha önce İzmir, Gaziantep, Adana ve Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz jeneratör kullanımı eğitimimizin  beşincisini Şanlıurfa’da gerçekleştirdik. Bu eğitimlerle farklı  sektörlere kendimizi tanıtıp anlatırken jeneratör kullanımıyla ilgili  bilgileri de aktarıyoruz. Bu eğitimi alan kişiler jeneratörün çalışma  prensibinden bakım ve onarımla ilgili her türlü bilgiye sahip  oluyorlar” dedi.  
“Jeneratör Kullanımı” eğitimlerini farklı illerde gerçekleştirmeye devam eden Aksa jeneratör, bu eğitimlerin beşincisini Şanlıurfa’da düzenledi.

Aksa jeneratör, ‘Jeneratör Kullanımı’  eğitimlerini farklı illerde gerçekleştirmeye devam ediyor. Aksa, Jeneratör Kullanımı eğitimlerin beşincisini Şanlıurfa Nevali Hotel’de gerçekleştirdi. Aksa Jeneratör’ün uzman ekibi, jeneratör  kullanımı hakkında bilgiler vererek 80 kişinin üzerinde kamu ve özel  sektörden satın almacıya yönelik interaktif bir eğitim gerçekleştirdi.

 

Geniş ürün yelpazesiyle sahip olan Aksa Jeneratör  kaliteli, güvenilir ürün ve  hizmetleriyle sektöre yenilikçi çözümler sunarken farklı illerde  farklı sektörlere verdiği eğitimlerle de sektörün standartlarını  yükseltmeye devam ediyor. Jeneratör alanındaki çalışmalarıyla sektöre  yön veren Aksa Jeneratör, kamu ve özel sektörü de yakından takip  ederek ihtiyaçlara yönelik eğitimler vermeye devam ediyor.

 

Aksa Jeneratör, ‘Jeneratör Kullanımı’ eğitimlerinin beşincisini Şanlıurfa Nevali Hotel’de kamu ve özel sektörden satın almacıların  katılımıyla gerçekleştirdi. 80 kişinin üzerinde davetlinin katıldığı  eğitimde jeneratörlerin kullanımı, jeneratör seçim kriterleri, yeni  nesil jeneratörler, jeneratör uygulamaları ve jeneratör bakımı  konularında sunum yapıldı.

 

Jeneratör kullanımının üzerinde duran Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, konuya ilişkin olarak “Jeneratör sektörüne kazandırdığımız  ürünlerimiz ve hizmetlerimiz dışında verdiğimiz eğitimlerle de  standartlarımızı yükseltiyoruz. Daha önce İzmir, Gaziantep, Adana ve Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz jeneratör kullanımı eğitimimizin  beşincisini Şanlıurfa’da gerçekleştirdik. Bu eğitimlerle farklı  sektörlere kendimizi tanıtıp anlatırken jeneratör kullanımıyla ilgili  bilgileri de aktarıyoruz. Bu eğitimi alan kişiler jeneratörün çalışma  prensibinden bakım ve onarımla ilgili her türlü bilgiye sahip  oluyorlar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.