Naturel Enerji, 8,98 MWp Kurulu Gücündeki GES Yapım İşini Tamamladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2019 - 12:11, Güncelleme: 04.11.2019 - 12:12 3111+ kez okundu.
 

Naturel Enerji, 8,98 MWp Kurulu Gücündeki GES Yapım İşini Tamamladı

Naturel Yenilenebilir Enerji, Şubat 2019 tarihinde yapımına başlanan toplam 8,98 MWp kurulu gücündeki güneş enerji santrali yapım işini tamamladı.

Yılın ikinci ayında 8,98 MWp kurulu gücündeki güneş enerji santrali (GES)  yapımına başlayan Naturel Yenilenebilir Enerji, santralin inşaatı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklamada bulundu.   Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada,"Şirketimizin yenilenebilir enerji müteahhitliği faaliyetleri  kapsamında, Şubat 2019 tarihinde yapımına başlanan toplam  8,98 MWp  kurulu gücündeki güneş enerji santrali yapım işi tamamlanarak Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (Bölgenin Dağıtım Şirketi) tarafından  ön kabulü yapılmış ve geçici kabule hazırdır tutanağı imzalanmıştır. Bu ön kabül ile birlikte Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş' ne geçici kabul  başvurusunda bulunulacaktır."ifadelerine yer verildi.
Naturel Yenilenebilir Enerji, Şubat 2019 tarihinde yapımına başlanan toplam 8,98 MWp kurulu gücündeki güneş enerji santrali yapım işini tamamladı.

Yılın ikinci ayında 8,98 MWp kurulu gücündeki güneş enerji santrali (GES)  yapımına başlayan Naturel Yenilenebilir Enerji, santralin inşaatı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklamada bulundu.

 

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada,"Şirketimizin yenilenebilir enerji müteahhitliği faaliyetleri  kapsamında, Şubat 2019 tarihinde yapımına başlanan toplam  8,98 MWp  kurulu gücündeki güneş enerji santrali yapım işi tamamlanarak Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (Bölgenin Dağıtım Şirketi) tarafından  ön kabulü yapılmış ve geçici kabule hazırdır tutanağı imzalanmıştır. Bu ön kabül ile birlikte Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş' ne geçici kabul  başvurusunda bulunulacaktır."ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.