PowerUp! Başvuru Süreci 10 Mart'a Uzatıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 10:18, Güncelleme: 06.03.2020 - 10:18 3035+ kez okundu.
 

PowerUp! Başvuru Süreci 10 Mart'a Uzatıldı

Enerji odaklı Startup Yarışması PowerUp! için başvuru süreci 10 Mart'a uzatıldı.

EIT InnoEnergy, Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş'in Türkiye  temsilciliğini yaptığı, Orta ve Doğu Avrupa bölgesine yönelik olan  enerji odaklı startup yarışması PowerUp!'ın başvuru süresini yoğun  ilgi üzerine 10 Mart 2020'ye kadar uzattı.   EIT InnoEnergy tarafından düzenlenen PowerUp! Yarışması, Orta ve Doğu Avrupa'daki şirketlerin, InnoEnergy portföyünde yer alacak bir  sonraki girişim olabilmeleri ve uluslararası pazara açılabilmeleri  için büyük bir fırsat sunuyor. PowerUp!, enerji, akıllı ulaşım ve  şehircilik uygulamaları, temiz teknolojiler, batarya ve depolama  teknolojileri ile siber güvenlik alanlarında faaliyet gösteren tüm  teknoloji girişimlerinin başvurularına açık.   Türkiye ile birlikte 24 ülkede eşzamanlı olarak düzenlenen PowerUp! programında, erken aşama startup'lar "Yılın Startup'ı" olmak  için yarışacak. Ön değerlendirmeden geçen adaylar 11-12 Nisan 2020  tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek Bootcamp'e davet edilecek olup, Türkiye birincisi, 14 Nisan 2020 akşamı İstanbul'da düzenlenecek ülke  finalinde belirlenecek. PowerUp'ın düzenleneceği her bir ülkedeki  finallerin kazananları ise 3 Haziran 2020'de Polonya'nın Krakow  kentinde düzenlenecek Büyük Final'de 65.000 Euro'dan başlayan nakit ve 150.000 Euro'dan başlayan yatırım fırsatlarına erişebilmek için  yarışacak.   Global bir marka olan Amazon Web Service (AWS), seçilen  girişimcilere ödül olarak AWS Activate programı kapsamında 100 bin dolar değerinde kredi desteği verecek. Diğer ödül partnerleri ise Revolut ve SpeedUp Group olacak.
Enerji odaklı Startup Yarışması PowerUp! için başvuru süreci 10 Mart'a uzatıldı.

EIT InnoEnergy, Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş'in Türkiye  temsilciliğini yaptığı, Orta ve Doğu Avrupa bölgesine yönelik olan  enerji odaklı startup yarışması PowerUp!'ın başvuru süresini yoğun  ilgi üzerine 10 Mart 2020'ye kadar uzattı.

 

EIT InnoEnergy tarafından düzenlenen PowerUp! Yarışması, Orta ve Doğu Avrupa'daki şirketlerin, InnoEnergy portföyünde yer alacak bir  sonraki girişim olabilmeleri ve uluslararası pazara açılabilmeleri  için büyük bir fırsat sunuyor. PowerUp!, enerji, akıllı ulaşım ve  şehircilik uygulamaları, temiz teknolojiler, batarya ve depolama  teknolojileri ile siber güvenlik alanlarında faaliyet gösteren tüm  teknoloji girişimlerinin başvurularına açık.

 

Türkiye ile birlikte 24 ülkede eşzamanlı olarak düzenlenen PowerUp! programında, erken aşama startup'lar "Yılın Startup'ı" olmak  için yarışacak. Ön değerlendirmeden geçen adaylar 11-12 Nisan 2020  tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek Bootcamp'e davet edilecek olup, Türkiye birincisi, 14 Nisan 2020 akşamı İstanbul'da düzenlenecek ülke  finalinde belirlenecek. PowerUp'ın düzenleneceği her bir ülkedeki  finallerin kazananları ise 3 Haziran 2020'de Polonya'nın Krakow  kentinde düzenlenecek Büyük Final'de 65.000 Euro'dan başlayan nakit ve 150.000 Euro'dan başlayan yatırım fırsatlarına erişebilmek için  yarışacak.

 

Global bir marka olan Amazon Web Service (AWS), seçilen  girişimcilere ödül olarak AWS Activate programı kapsamında 100 bin dolar değerinde kredi desteği verecek. Diğer ödül partnerleri ise Revolut ve SpeedUp Group olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.