Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik ile "Temsilcilik Anlaşması" İmzaladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 09:42, Güncelleme: 20.03.2020 - 09:42 4120+ kez okundu.
 

Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik ile "Temsilcilik Anlaşması" İmzaladı

Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile "Temsilcilik Anlaşması" imzaladı.

Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile "Temsilcilik Anlaşması"  imzaladı.   Şirket'ten konu ile ilgili  Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz temsilci sıfatı ile Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Üretici) arasında AG, OG&YG enerji kabloları ile AL&CU  iletkenleri olmak üzere belirlenen ürünlerin Nijerya, Gana, Senegal,  Fildişi Sahilleri, Kenya, Tanzanya, Uganda, Katar, Dubai ve Umman  bölgelerindeki Pazarlama ve Satış faaliyetlerinde bulunmak için 1 yıl  süreli "Temsilcilik Anlaşması" imzalanmıştır."ifadelerine yer verildi.
Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile "Temsilcilik Anlaşması" imzaladı.

Gersan Elektrik, Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile "Temsilcilik Anlaşması"  imzaladı.

 

Şirket'ten konu ile ilgili  Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz temsilci sıfatı ile Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Üretici) arasında AG, OG&YG enerji kabloları ile AL&CU  iletkenleri olmak üzere belirlenen ürünlerin Nijerya, Gana, Senegal,  Fildişi Sahilleri, Kenya, Tanzanya, Uganda, Katar, Dubai ve Umman  bölgelerindeki Pazarlama ve Satış faaliyetlerinde bulunmak için 1 yıl  süreli "Temsilcilik Anlaşması" imzalanmıştır."ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.