Barclays, 2020 Yılı İçin Petrol Fiyat Tahminlerini Düşürdü

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 13:25, Güncelleme: 24.03.2020 - 13:25 3127+ kez okundu.
 

Barclays, 2020 Yılı İçin Petrol Fiyat Tahminlerini Düşürdü

Barclays, Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini 12'şer dolar indirerek 31 ve 28 dolar/varil olarak belirledi.

İngiltere merkezli küresel yatırım bankası Barclays, koronavirüs salgınının yavaşlatılması için alınan  tedbirlerinde etkisi ile talepte düşüşün hızlanmasına bağlı olarak Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini aşağı yönlü revize etti.   Barclays, Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini 12'şer dolar indirerek 31 ve 28 dolar/varil olarak belirledi. Yaptığı değerlendirmede, "Petrol fiatları, virüs  salgınında köşe dönülene kadar baskı altında kalmaya devam edecek"  ifadelerine yer verdi.   Barclays, virüs salgınında durumun kötüleşmesi halinde petrol  fiyatlarını kısa vadede 10-15 dolar/varil bandına düşebileceklerini  de vurguladı.
Barclays, Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini 12'şer dolar indirerek 31 ve 28 dolar/varil olarak belirledi.

İngiltere merkezli küresel yatırım bankası Barclays, koronavirüs salgınının yavaşlatılması için alınan  tedbirlerinde etkisi ile talepte düşüşün hızlanmasına bağlı olarak Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini aşağı yönlü revize etti.

 

Barclays, Brent ve Batı Teksas petrolleri için 2020 yılı ortalama fiyat tahminlerini 12'şer dolar indirerek 31 ve 28 dolar/varil olarak belirledi. Yaptığı değerlendirmede, "Petrol fiatları, virüs  salgınında köşe dönülene kadar baskı altında kalmaya devam edecek"  ifadelerine yer verdi.

 

Barclays, virüs salgınında durumun kötüleşmesi halinde petrol  fiyatlarını kısa vadede 10-15 dolar/varil bandına düşebileceklerini  de vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.