Goldman Sachs “Mart’ta Küresel Petrol Talebinin 10,5 Milyon Varil Azalacak”

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.03.2020 - 09:45 3649+ kez okundu.
 

Goldman Sachs “Mart’ta Küresel Petrol Talebinin 10,5 Milyon Varil Azalacak”

Goldman Sachs, küresel petrol talebinin Mart'ta 10,5 milyon varil/gün azaldığını tahmin etti.

ABD yatırım bankası Goldman Sachs bugün yayınladığı raporda, koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasının yavaşlatılması için dünya genelinde alınmakta olan izolasyon tedbirlerinin  küresel petrol talebinde benzeri görülmemiş bir çöküşe yol açacağını  öngördü.   Mart ayında küresel petrol talebinin 10,5 milyon varil/gün azaldığını  tahmin eden Goldman Sachs, Nisan ayında ise talebin 18,7 milyon varil  gün düşeceğini öngördü.   Bununla birlikte Goldman Sachs, 2020 dördüncü zeyrekte petrol  fiyatlarında temel senaryodan öngörülenden daha keskin bir ralli  yaşanması riskinde artış gördüklerini de vurguladı.
Goldman Sachs, küresel petrol talebinin Mart'ta 10,5 milyon varil/gün azaldığını tahmin etti.

ABD yatırım bankası Goldman Sachs bugün yayınladığı raporda, koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasının yavaşlatılması için dünya genelinde alınmakta olan izolasyon tedbirlerinin  küresel petrol talebinde benzeri görülmemiş bir çöküşe yol açacağını  öngördü.

 

Mart ayında küresel petrol talebinin 10,5 milyon varil/gün azaldığını  tahmin eden Goldman Sachs, Nisan ayında ise talebin 18,7 milyon varil  gün düşeceğini öngördü.

 

Bununla birlikte Goldman Sachs, 2020 dördüncü zeyrekte petrol  fiyatlarında temel senaryodan öngörülenden daha keskin bir ralli  yaşanması riskinde artış gördüklerini de vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.