Naturel Enerji, Kırteks Metal İle Çatı GES’lerin Yapımı İçin Sözleşme İmzaladı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 15:57, Güncelleme: 02.04.2020 - 15:57 3140+ kez okundu.
 

Naturel Enerji, Kırteks Metal İle Çatı GES’lerin Yapımı İçin Sözleşme İmzaladı

Naturel Enerji, Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, Kırteks Metal ile Çatı Güneş Santralinin anahtar teslim yapımı için sözleşme imzaladı.

Naturel Enerji, Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri  kapsamında, Kırteks Metal Tekstil San.  ve Tic. Ltd. Şti ile öztüketim amaçlı Çatı Güneş Santralinin anahtar  teslim yapımı için sözleşme imzaladı.   Şirket'ten yapılan açıklamada "Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan projenin sözleşme  bedeli, KDV dahil 6.606.766,59 Türk Lirasıdır (1.005.657,36 Amerikan Doları). Kırteks’e ait metal işletmesinin çatısına kurulacak olan Çatı Güneş Santrali, yerli ve yenilenebilir güneş kaynağımızın kullanımı  ile enerji ithalatının azaltılmasına katkıda bulunacağı gibi, daha  yaşanabilir ve daha temiz dünya hedeflerimize bizleri bir adım daha  yaklaştıracaktır.   Bu yatırım ile Akdeniz Mutfak Eşyaları ve Kırteks Metal  tükettikleri elektriğin tamamını temiz enerji kaynaklardan sağlamayı  ve karbon ayak izlerini sıfırlamayı hedeflemektedir. Bizlere duyduğu güvenden ve çevreye olan duyarlılığından dolayı  yatırımcımız Kırteks Metal’e teşekkür ederiz."ifadeleri yeraldı.
Naturel Enerji, Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, Kırteks Metal ile Çatı Güneş Santralinin anahtar teslim yapımı için sözleşme imzaladı.

Naturel Enerji, Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri  kapsamında, Kırteks Metal Tekstil San.  ve Tic. Ltd. Şti ile öztüketim amaçlı Çatı Güneş Santralinin anahtar  teslim yapımı için sözleşme imzaladı.

 

Şirket'ten yapılan açıklamada "Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan projenin sözleşme  bedeli, KDV dahil 6.606.766,59 Türk Lirasıdır (1.005.657,36 Amerikan Doları). Kırteks’e ait metal işletmesinin çatısına kurulacak olan Çatı Güneş Santrali, yerli ve yenilenebilir güneş kaynağımızın kullanımı  ile enerji ithalatının azaltılmasına katkıda bulunacağı gibi, daha  yaşanabilir ve daha temiz dünya hedeflerimize bizleri bir adım daha  yaklaştıracaktır.

 

Bu yatırım ile Akdeniz Mutfak Eşyaları ve Kırteks Metal  tükettikleri elektriğin tamamını temiz enerji kaynaklardan sağlamayı  ve karbon ayak izlerini sıfırlamayı hedeflemektedir. Bizlere duyduğu güvenden ve çevreye olan duyarlılığından dolayı  yatırımcımız Kırteks Metal’e teşekkür ederiz."ifadeleri yeraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.