Borusan, Sürdürülebilirlik Raporu'nu Açıkladı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3627+ kez okundu.
 

Borusan, Sürdürülebilirlik Raporu'nu Açıkladı

Borusan Holding, 7. Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı.

Temasını Borusan çalışanlarının bireysel sürdürülebilirlik uygulamalarının oluşturduğu raporda faaliyetlerin sürdürülebilir kılınması için yapılan çalışmalar, hedefler ve elde edilen sonuçlar hakkında ayrıntılı bilgi bulunuyor. Yapılan çalışmalar Strateji ve Yönetim, Ekonomik Performans, Çevresel Performans ve Sosyal Performans başlıkları altında değerlendirildi.   2009 yılından bu yana düzenli olarak hazırlanan raporun bu yılki teması “Ekolojik Borusanlı” oldu ve Borusan çalışanlarının bireysel olarak gerçekleştirdikleri sürdürülebilirlik uygulamalarının altı çizildi. Evde deterjan yapımı ve atık yağların toplanmasından, artık yiyeceklerin hayvanlara verilmesine; evde, şehir ortamında damla sulama yöntemiyle bahçecilik yapmaktan, kefir, yoğurt ve tarhana yapımına kadar Borusan çalışanlarının benimsedikleri sürdürülebilir yaşam tarzı, raporda yer aldı.
Borusan Holding, 7. Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı.

Temasını Borusan çalışanlarının bireysel sürdürülebilirlik uygulamalarının oluşturduğu raporda faaliyetlerin sürdürülebilir kılınması için yapılan çalışmalar, hedefler ve elde edilen sonuçlar hakkında ayrıntılı bilgi bulunuyor. Yapılan çalışmalar Strateji ve Yönetim, Ekonomik Performans, Çevresel Performans ve Sosyal Performans başlıkları altında değerlendirildi.

 

2009 yılından bu yana düzenli olarak hazırlanan raporun bu yılki teması “Ekolojik Borusanlı” oldu ve Borusan çalışanlarının bireysel olarak gerçekleştirdikleri sürdürülebilirlik uygulamalarının altı çizildi. Evde deterjan yapımı ve atık yağların toplanmasından, artık yiyeceklerin hayvanlara verilmesine; evde, şehir ortamında damla sulama yöntemiyle bahçecilik yapmaktan, kefir, yoğurt ve tarhana yapımına kadar Borusan çalışanlarının benimsedikleri sürdürülebilir yaşam tarzı, raporda yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.