Hareket, Araç Parkını Büyütüyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2469+ kez okundu.
 

Hareket, Araç Parkını Büyütüyor

Hareket, araç parkını büyütüyor.

Yeni yatırımlarla makine parkını her geçen gün yenileyen ve genişleten Hareket, 2016 yatırım planları doğrultusunda bir adet 2016 model Terex 100 teleskobik bomlu mobil vinci makine parkına kattı. 90 ton kaldırma kapasitesine sahip olan mobil vinç yatırımıyla birlikte Hareket’in makine parkında bulunan mobil vinç sayısı 59’a yükselmiş oldu. 2016 yılında uzatmalı dorse alanında da yatırımlarını sürdüren Hareket, 2016 model Faymonville marka dorseleri de araç parkına kattı. Yeni yatırımla üç adet 58 ton taşıma kapasiteli dört dingil uzatmalı salkasa dorse ve bir adet 96 ton taşıma kapasiteli uzatmalı lowbed Hareket’in araç parkına katıldı.
Hareket, araç parkını büyütüyor.

Yeni yatırımlarla makine parkını her geçen gün yenileyen ve genişleten Hareket, 2016 yatırım planları doğrultusunda bir adet 2016 model Terex 100 teleskobik bomlu mobil vinci makine parkına kattı. 90 ton kaldırma kapasitesine sahip olan mobil vinç yatırımıyla birlikte Hareket’in makine parkında bulunan mobil vinç sayısı 59’a yükselmiş oldu.

2016 yılında uzatmalı dorse alanında da yatırımlarını sürdüren Hareket, 2016 model Faymonville marka dorseleri de araç parkına kattı. Yeni yatırımla üç adet 58 ton taşıma kapasiteli dört dingil uzatmalı salkasa dorse ve bir adet 96 ton taşıma kapasiteli uzatmalı lowbed Hareket’in araç parkına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.