Enerjisa'ya "İtibarını En Çok Artıran Marka" Ödülü

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 2938+ kez okundu.
 

Enerjisa'ya "İtibarını En Çok Artıran Marka" Ödülü

Enerjisa, The ONE Awards'ta enerji sektöründe itibarını en çok artıran marka oldu.

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, “Markamıza ve itibarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını almak bizim için gurur verici” dedi. Bütünleşik pazarlama alanında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “The ONE Awards” ödül töreninde Enerjisa, enerji sektöründe itibarını en fazla artıran marka olarak ödüle layık görüldü. Enerjisa’ya ödül getiren tüketici araştırması, 12 ilde 1.200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Enerjisa adına ödülü alan CEO Kıvanç Zaimler, “Halkımızın oylarıyla belirlenen The ONE Awards'ta sektörümüzde itibarını en çok artıran marka ödülünü kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Markamıza ve itibarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını almak gerçekten gurur verici” diye konuştu.
Enerjisa, The ONE Awards'ta enerji sektöründe itibarını en çok artıran marka oldu.

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, “Markamıza ve itibarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını almak bizim için gurur verici” dedi.

Bütünleşik pazarlama alanında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “The ONE Awards” ödül töreninde Enerjisa, enerji sektöründe itibarını en fazla artıran marka olarak ödüle layık görüldü. Enerjisa’ya ödül getiren tüketici araştırması, 12 ilde 1.200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Enerjisa adına ödülü alan CEO Kıvanç Zaimler, “Halkımızın oylarıyla belirlenen The ONE Awards'ta sektörümüzde itibarını en çok artıran marka ödülünü kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Markamıza ve itibarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını almak gerçekten gurur verici” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.