DMS'den Ödüllü Gaz Dedektörleri

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 3725+ kez okundu.
 

DMS'den Ödüllü Gaz Dedektörleri

DMS'nin ABD'den ithal ettiği Sensit Gold G2 ve Sensit PDM gaz dedektörleri 2016 yılının gaz tespit ve analiz cihazları alanında her biri 5 dalda birincilik ödülü kazandı.

ABD’de Gaz Teknoloji Enstitüsü (GTI) tarafından dünya gaz şirketleri arasında yapılan ankette, Sensit Gold G2 en hızlı ölçüm, en doğru ölçüm, en iyi analiz, en yüksek performans, en iyi tasarım dallarında, PDM Metan Dedektörü de en hızlı okuma, en doğru ölçüm, sadece hedef gazı okuma, en yüksek performans, en iyi tasarım dallarında en çok tercih edilen dedektör ünvanına layık görüldüler. DMS’nin katkılarıyla ABD’li Sensit Technologies firmasının Türkçe menü ile üreterek Türkiye gaz sektörüne sunduğu Sensit GOLD G2 pompalı emiş gücü sayesinde en düşük gaz yoğunluklarında da yüksek tepkime verme hızı, dört ayrı gazı aynı anda dijital ekranında gösterebilme özellikleriyle dikkat çekiyor.  
DMS'nin ABD'den ithal ettiği Sensit Gold G2 ve Sensit PDM gaz dedektörleri 2016 yılının gaz tespit ve analiz cihazları alanında her biri 5 dalda birincilik ödülü kazandı.

ABD’de Gaz Teknoloji Enstitüsü (GTI) tarafından dünya gaz şirketleri arasında yapılan ankette, Sensit Gold G2 en hızlı ölçüm, en doğru ölçüm, en iyi analiz, en yüksek performans, en iyi tasarım dallarında, PDM Metan Dedektörü de en hızlı okuma, en doğru ölçüm, sadece hedef gazı okuma, en yüksek performans, en iyi tasarım dallarında en çok tercih edilen dedektör ünvanına layık görüldüler.

DMS’nin katkılarıyla ABD’li Sensit Technologies firmasının Türkçe menü ile üreterek Türkiye gaz sektörüne sunduğu Sensit GOLD G2 pompalı emiş gücü sayesinde en düşük gaz yoğunluklarında da yüksek tepkime verme hızı, dört ayrı gazı aynı anda dijital ekranında gösterebilme özellikleriyle dikkat çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.