Karbonsan'ın İhracatı Büyüyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 2893+ kez okundu.
 

Karbonsan'ın İhracatı Büyüyor

Karbonsan, 10 yıl önce devraldığı firmayı, yaptığı tesis ve Ar-Ge yatırımlarıyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında geliştirmeye devam ediyor.

Fabrika ve depolama tesisleri, Bursa Orhangazi’de, 72 bin m2’lik bir alan üzerine kurulu olan ve Genel merkezi İstanbul’da bulunan Karbonsan, Güney Amerika’dan, Bangladeş’e, Rusya’dan Papua Yeni Gine’ye kadar dünyanın birçok noktasına ihracat yapıyor. Ağırlıklı olarak Avrupa, Ortadoğu ve Asya ülkelerinin başı çektiği ihracat noktalarında 60’tan fazla ülkeye ürünlerini gönderen marka, cirosunun yüzde 70’ini ihracattan sağlıyor. Basınçlı kap üretiminde dünyanın birçok noktasına ihracat yapan Karbonsan, 2016’da cirosunu yüzde 50’nin üzerinde arttırdı. İki senedir iç pazardaki faaliyetlerini de artırma kararı alan Karbonsan, kriyojenik ve karbondioksit tank imalatının yanı sıra ürün yelpazesini genişleterek; LPG tankları, elektrik santralleri, enerji tesisleri ve LNG tesislerine yönelik sistemler ile müşteri projelerine göre endüstriyel tesisler de üretebiliyor. Ayrıca müşteriden gelen talepler doğrultusunda eski tankların bakım ve onarım işlerini de yaparak müşteri memnuniyetini sağlıyor. 2015’e göre 2016’da cirosunu yüzde 50 artıran firma, 2017’de de bu yıla göre en az yüzde 30’luk bir büyüme hedefliyor.
Karbonsan, 10 yıl önce devraldığı firmayı, yaptığı tesis ve Ar-Ge yatırımlarıyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında geliştirmeye devam ediyor.

Fabrika ve depolama tesisleri, Bursa Orhangazi’de, 72 bin m2’lik bir alan üzerine kurulu olan ve Genel merkezi İstanbul’da bulunan Karbonsan, Güney Amerika’dan, Bangladeş’e, Rusya’dan Papua Yeni Gine’ye kadar dünyanın birçok noktasına ihracat yapıyor. Ağırlıklı olarak Avrupa, Ortadoğu ve Asya ülkelerinin başı çektiği ihracat noktalarında 60’tan fazla ülkeye ürünlerini gönderen marka, cirosunun yüzde 70’ini ihracattan sağlıyor. Basınçlı kap üretiminde dünyanın birçok noktasına ihracat yapan Karbonsan, 2016’da cirosunu yüzde 50’nin üzerinde arttırdı.

İki senedir iç pazardaki faaliyetlerini de artırma kararı alan Karbonsan, kriyojenik ve karbondioksit tank imalatının yanı sıra ürün yelpazesini genişleterek; LPG tankları, elektrik santralleri, enerji tesisleri ve LNG tesislerine yönelik sistemler ile müşteri projelerine göre endüstriyel tesisler de üretebiliyor. Ayrıca müşteriden gelen talepler doğrultusunda eski tankların bakım ve onarım işlerini de yaparak müşteri memnuniyetini sağlıyor. 2015’e göre 2016’da cirosunu yüzde 50 artıran firma, 2017’de de bu yıla göre en az yüzde 30’luk bir büyüme hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.