EPDK Elektrik Piyasasına Yönelik 3 Yeni Taslağı Görüşe Açtı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 12:57, Güncelleme: 21.10.2020 - 12:57 2395+ kez okundu.
 

EPDK Elektrik Piyasasına Yönelik 3 Yeni Taslağı Görüşe Açtı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasasına Yönelik 1 yönetmelik ve 2 usul ve esaslar taslağını görüşe açtı.

EPDK internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre; "Vadeli Elektrik Piyasası İşletim Usul ve Esaslarında değişiklik öngören taslak", "Elektrik Piyasası Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliğinde değişiklik öngören taslaklar" ve “Teminat Usul ve Esaslarında değişiklik öngören taslak", ilgililerin görüşlerinin alınmasını teminen 30 Ekim 2020 tarihine kadar görüşe açıldı.   İlgililerin Taslak Karar hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde “.DOCX veya .DOC” formatında epdotsp@epdk.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekiyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasasına Yönelik 1 yönetmelik ve 2 usul ve esaslar taslağını görüşe açtı.

EPDK internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre; "Vadeli Elektrik Piyasası İşletim Usul ve Esaslarında değişiklik öngören taslak", "Elektrik Piyasası Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliğinde değişiklik öngören taslaklar" ve “Teminat Usul ve Esaslarında değişiklik öngören taslak", ilgililerin görüşlerinin alınmasını teminen 30 Ekim 2020 tarihine kadar görüşe açıldı.

 

İlgililerin Taslak Karar hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde “.DOCX veya .DOC” formatında epdotsp@epdk.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.