Kablo ve İzoleli İletken Sanayicileri Derneği'nin Yeni Başkanı Erkan Aydoğdu

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 2936+ kez okundu.
 

Kablo ve İzoleli İletken Sanayicileri Derneği'nin Yeni Başkanı Erkan Aydoğdu

Prysmian Group Türkiye'nin CEO'su Erkan Aydoğdu, Kablo ve İzoleli İletkenler Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’su Erkan Aydoğdu, yeni dönemde görevi Mehmet Kavaklıoğlu’ndan devraldı. Aydoğdu, sorumlu olacağı yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi: “İletken Derneği olarak, sektörümüzün geleceği açısından çok önemli olduğunu düşündüğüm ve geçmiş dönemde gerçekleştirilen, kalite bilincinin gelişmesini amaçlayan çalışmaları bu dönemde de artarak sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla birlikte, yeni dönemde sektörümüz adına önemli çalışmalar gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Deneyimlerimizi, derneğimizin çatısı altında, tüm sektörümüze taşımayı hedefliyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle, sektörümüzün kalite ve bilgi seviyesini yükseltmek üzere çalışacağız.” 2000 yılında 14 firma ile kurulan Kablo ve İzoleli İletken Sanayicileri Derneği, Türkiye’de elektrik enerjisinin üretimi, iletimi, dağıtımı ve transformasyonunda izoleli iletken ve kablo sanayisinin gelişmesi, büyümesi ve çağdaş seviyede tutulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Kablo sanayinin önde gelen kuruluşlarını temsil eden dernek, sektörün ve üreticilerin sorunlarına çözüm önerileri getirilmesi, ülkemizde yatırım ve ihracatın artırılması, sektörün büyümesi, haksız rekabetin önlenmesi, kalite bilincinin ve denetiminin yaygınlaştırılması konularında faaliyet gösteriyor.
Prysmian Group Türkiye'nin CEO'su Erkan Aydoğdu, Kablo ve İzoleli İletkenler Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’su Erkan Aydoğdu, yeni dönemde görevi Mehmet Kavaklıoğlu’ndan devraldı.

Aydoğdu, sorumlu olacağı yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi:

“İletken Derneği olarak, sektörümüzün geleceği açısından çok önemli olduğunu düşündüğüm ve geçmiş dönemde gerçekleştirilen, kalite bilincinin gelişmesini amaçlayan çalışmaları bu dönemde de artarak sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla birlikte, yeni dönemde sektörümüz adına önemli çalışmalar gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Deneyimlerimizi, derneğimizin çatısı altında, tüm sektörümüze taşımayı hedefliyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle, sektörümüzün kalite ve bilgi seviyesini yükseltmek üzere çalışacağız.”

2000 yılında 14 firma ile kurulan Kablo ve İzoleli İletken Sanayicileri Derneği, Türkiye’de elektrik enerjisinin üretimi, iletimi, dağıtımı ve transformasyonunda izoleli iletken ve kablo sanayisinin gelişmesi, büyümesi ve çağdaş seviyede tutulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Kablo sanayinin önde gelen kuruluşlarını temsil eden dernek, sektörün ve üreticilerin sorunlarına çözüm önerileri getirilmesi, ülkemizde yatırım ve ihracatın artırılması, sektörün büyümesi, haksız rekabetin önlenmesi, kalite bilincinin ve denetiminin yaygınlaştırılması konularında faaliyet gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.