ESGAZ 'da Üst Düzey Atama Yapıldı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2020 - 09:45, Güncelleme: 05.11.2020 - 09:45 2743+ kez okundu.
 

ESGAZ 'da Üst Düzey Atama Yapıldı

Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcılığı görevine Melih Cankurt atandı.

Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcılığı görevine Melih Cankurt atandı.   ESGAZ ailesinin yeniden bir parçası olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Cankurt, deneyim ve tecrübesini çalışma arkadaşlarının enerjisi ile birleştirerek doğalgaz sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan ESGAZ’ı daha da ileri seviyelere taşımayı hedeflediğini belirtti.   Melih Cankurt Kimdir? İş hayatına 2002 yılında Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’de (BOTAŞ) başlayan Cankurt, 2 yıllık BOTAŞ deneyiminden sonra, 6 yıl Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) ve 10 yıl İzmir Doğalgaz Dağıtım AŞ (İZMİRGAZ) olmak üzere 18 yıldır doğalgaz sektöründe çeşitli kademelerde görev yaptı. 1979 Almanya doğumlu olan Cankurt, bir kız çocuğu babası.   Eğitim hayatının ilk ayağı olan ilkokulu Almanya’da okuyan Cankurt, Ortaokul ve Lise eğitimlerini memleketi Eskişehir’de tamamladı. Üniversite tahsilini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamladıktan sonra, İzmir Yaşar Üniversitesi’nde Enerji Hukuku üzerine Yüksek Lisans yaptı.
Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcılığı görevine Melih Cankurt atandı.

Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcılığı görevine Melih Cankurt atandı.

 

ESGAZ ailesinin yeniden bir parçası olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Cankurt, deneyim ve tecrübesini çalışma arkadaşlarının enerjisi ile birleştirerek doğalgaz sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan ESGAZ’ı daha da ileri seviyelere taşımayı hedeflediğini belirtti.

 

Melih Cankurt Kimdir?

İş hayatına 2002 yılında Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’de (BOTAŞ) başlayan Cankurt, 2 yıllık BOTAŞ deneyiminden sonra, 6 yıl Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) ve 10 yıl İzmir Doğalgaz Dağıtım AŞ (İZMİRGAZ) olmak üzere 18 yıldır doğalgaz sektöründe çeşitli kademelerde görev yaptı. 1979 Almanya doğumlu olan Cankurt, bir kız çocuğu babası.

 

Eğitim hayatının ilk ayağı olan ilkokulu Almanya’da okuyan Cankurt, Ortaokul ve Lise eğitimlerini memleketi Eskişehir’de tamamladı. Üniversite tahsilini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamladıktan sonra, İzmir Yaşar Üniversitesi’nde Enerji Hukuku üzerine Yüksek Lisans yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.