TTK ve TEDAŞ’a Atama

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2020 - 13:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 13:10 3114+ kez okundu.
 

TTK ve TEDAŞ’a Atama

TTK Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Kiraz, TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman İlter atandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Kiraz, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.  (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman İlter atandı.   Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, TTK Genel Müdürlüğünde boş bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Muharrem Kiraz atandı. Daha önce de aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Kiraz, Ocak ayından bu yana TTK Genel Müdürüne bağlı Daire Başkanlığı görevinde bulunuyordu.   Ayrıca 2016 Yılından bu yana TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olan Osman İlter, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atandı.
TTK Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Kiraz, TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman İlter atandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Kiraz, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.  (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman İlter atandı.

 

Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, TTK Genel Müdürlüğünde boş bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Muharrem Kiraz atandı. Daha önce de aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Kiraz, Ocak ayından bu yana TTK Genel Müdürüne bağlı Daire Başkanlığı görevinde bulunuyordu.

 

Ayrıca 2016 Yılından bu yana TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olan Osman İlter, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.