EPİAŞ 6. Şeffaflık Çalıştayı Online Olarak Gerçekleşecek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2020 - 17:01, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:01 2410+ kez okundu.
 

EPİAŞ 6. Şeffaflık Çalıştayı Online Olarak Gerçekleşecek

EPİAŞ tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Şeffaflık Çalıştayı” pandemi sürecinde alınan önleyici tedbirler kapsamında bu sene online olarak 17 Kasım 2020 Salı günü gerçekleşecek.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) tarafından  bu yıl altıncısı düzenlenen “Şeffaflık Çalıştayı” pandemi  sürecinde alınan önleyici tedbirler kapsamında bu sene online olarak 17 Kasım 2020 Salı günü gerçekleşecek.   EPİAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 17 Kasım Salı günü 14.00’te başlayacak Çalıştayım, takip etmek isteyen katılımcılar için Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. İzleyiciler, Çalıştay süresince tartışılan konulara ilişkin soru ve görüşlerini seffaflikcalistayi@epias.com.tr adresi üzerinden iletebilecek.   Çalıştayın açılış konuşmalarını EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir, EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanı Deniz Daştan ve EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş yapacak.   EPİAŞ Strateji Geliştirme Direktörü Avni Çebi moderatörlüğünde gerçekleştirelecek iki oturumda “Şeffaflık Platformu Mevcut Durum ve Yapının Değerlendirmesi”, “Şeffaflık Platformu Beklentileri ve Önerileri”, “VEP, VGP, YEK-G Piyasaları İçin Yayımlanacak Veri Önerileri” ve “Vadeli Gaz Piyasası: Genel Esaslar ve Yol Haritası Sunumu” konuları ele alınacak.
EPİAŞ tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Şeffaflık Çalıştayı” pandemi sürecinde alınan önleyici tedbirler kapsamında bu sene online olarak 17 Kasım 2020 Salı günü gerçekleşecek.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) tarafından  bu yıl altıncısı düzenlenen “Şeffaflık Çalıştayı” pandemi  sürecinde alınan önleyici tedbirler kapsamında bu sene online olarak 17 Kasım 2020 Salı günü gerçekleşecek.

 

EPİAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 17 Kasım Salı günü 14.00’te başlayacak Çalıştayım, takip etmek isteyen katılımcılar için Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. İzleyiciler, Çalıştay süresince tartışılan konulara ilişkin soru ve görüşlerini seffaflikcalistayi@epias.com.tr adresi üzerinden iletebilecek.

 

Çalıştayın açılış konuşmalarını EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir, EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanı Deniz Daştan ve EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş yapacak.

 

EPİAŞ Strateji Geliştirme Direktörü Avni Çebi moderatörlüğünde gerçekleştirelecek iki oturumda “Şeffaflık Platformu Mevcut Durum ve Yapının Değerlendirmesi”, “Şeffaflık Platformu Beklentileri ve Önerileri”, “VEP, VGP, YEK-G Piyasaları İçin Yayımlanacak Veri Önerileri” ve “Vadeli Gaz Piyasası: Genel Esaslar ve Yol Haritası Sunumu” konuları ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.