ABD'nin Kayaç Petrolü Üretimi Azalacak

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 12:09, Güncelleme: 17.11.2020 - 12:09 1989+ kez okundu.
 

ABD'nin Kayaç Petrolü Üretimi Azalacak

ABD'nin kayaç petrolü üretiminin Aralık ayında günlük 7,51 milyon varil seviyesine inmesi bekleniyor.

ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi (EIA) verilerine göre ABD'nin kayaç petrolü üretiminin Aralık ayında günlük 139 bin varil azalarak 7,51 milyon varil seviyesine inmesi bekleniyor.   EIA'nın verdiği bilgiye göre ABD'nin 7 büyük kayaç petrolü sahasının tamamında üretimin azalacağı öngörülüyor. En büyük üretim düşüşünün de 37 bin varilgün ile Permian sahasında yaşanacağı tahmin ediliyor.   Aralık ayında ABD'de doğalgaz üretiminin Haziran ayından bu  yana görülen en düşük seviye olan 81,5 milyon küp fit seviyesine gerilemesi bekleniyor.
ABD'nin kayaç petrolü üretiminin Aralık ayında günlük 7,51 milyon varil seviyesine inmesi bekleniyor.

ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi (EIA) verilerine göre ABD'nin kayaç petrolü üretiminin Aralık ayında günlük 139 bin varil azalarak 7,51 milyon varil seviyesine inmesi bekleniyor.

 

EIA'nın verdiği bilgiye göre ABD'nin 7 büyük kayaç petrolü sahasının tamamında üretimin azalacağı öngörülüyor. En büyük üretim düşüşünün de 37 bin varilgün ile Permian sahasında yaşanacağı tahmin ediliyor.

 

Aralık ayında ABD'de doğalgaz üretiminin Haziran ayından bu  yana görülen en düşük seviye olan 81,5 milyon küp fit seviyesine gerilemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.