KEİRA'nın 48. Oturumu Tiflis'te Yapıldı

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:02, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:02 2282+ kez okundu.
 

KEİRA'nın 48. Oturumu Tiflis'te Yapıldı

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİRA) Ekonomik, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu'nun 48. oturumu Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirildi.

Gürcistan Parlamentosu’nun davetiyle, 11- 12 Nisan 2017 tarihlerinde Tiflis’te düzenlenen toplantıda Karadeniz Ekonomik anlaşması çerçevesinde temiz enerji ve yenilenebilir enerji ile ilgili üyelerin katkıları konuşuldu. İki gün süren toplantıya KEİPA Ekonomi, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu Başkan Yardımcısı, KEİPA Yunanistan Delegasyonu Üyesi Sofia Voultepsi başkanlık yaparken, Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Türkiye ve Ukrayna delegasyonları da katıldı. KEİRA Ekonomik, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu'un açılış toplantısı ardından konuşan Türk heyetinin başkanı, KEİRA Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, böylesi bir etkinlik kapsamında Gürcistan'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Komisyonun 49. toplantısı, 2017 Yılı Eylül Ayı’nda gerçekleştirilecek olup, gündemin ana konusu “KEİ Üye Devletlerindeki Milli İnnovasyon Sistemlerinin Gelişimi” olacak.
Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİRA) Ekonomik, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu'nun 48. oturumu Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirildi.

Gürcistan Parlamentosu’nun davetiyle, 11- 12 Nisan 2017 tarihlerinde Tiflis’te düzenlenen toplantıda Karadeniz Ekonomik anlaşması çerçevesinde temiz enerji ve yenilenebilir enerji ile ilgili üyelerin katkıları konuşuldu.

İki gün süren toplantıya KEİPA Ekonomi, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu Başkan Yardımcısı, KEİPA Yunanistan Delegasyonu Üyesi Sofia Voultepsi başkanlık yaparken, Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Türkiye ve Ukrayna delegasyonları da katıldı.

KEİRA Ekonomik, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu'un açılış toplantısı ardından konuşan Türk heyetinin başkanı, KEİRA Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, böylesi bir etkinlik kapsamında Gürcistan'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Komisyonun 49. toplantısı, 2017 Yılı Eylül Ayı’nda gerçekleştirilecek olup, gündemin ana konusu “KEİ Üye Devletlerindeki Milli İnnovasyon Sistemlerinin Gelişimi” olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.