Türkiye'de Ar-Ge ve İnovasyona Yön Verenlerin Zirvesi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 3222+ kez okundu.
 

Türkiye'de Ar-Ge ve İnovasyona Yön Verenlerin Zirvesi

Türkiye'nin yerli yeniliğini temsil eden 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ VE SERGİSİ, 6-7 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Türkiye’nin daha hızlı büyüme için ihtiyacı olan Ar-Ge ve inovasyonun tüm yönleriyle ele alınarak yerli ve milli projelerin konuşulacağı ve sergileneceği 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ’nde Türkiye’nin gelecek vizyonunu güçlendirecek panellerde önemli konular, konunun yetkilileri ve sektörün önemli isimleri birlikte masaya yatıracak. KOBİ’lerin dönüşümünden milli gelirimizi dünyadaki ilk on ülkenin seviyesine getirecek yerli yenilik vizyonuna, Türkiye’nin 2023 vizyonundaki atılımlardan dünyaya öncülük eden yerli ve milli teknolojilere kadar önemli konular konuşularak, çözüm yolları üzerinde durulacak. 2. MMG Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’nin açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılarak konuşma yapacaklar. Açılış konuşmalarının ardından, katılımcılarla birlikte sergi alanı ziyaret edilerek milli ve yerli projelerini dolaşacaklar. Açılışın ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof.Dr. Davut Kavranoğlu “Bilgi Ekonomisine Geçiş” ile ilgili bir konuşma yapacak. Milli ve yerli Bayraktar İHA’yı tasarlayan ve üretimini yaparak önemli başarılar kazanılmasını sağlayan Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise, “Milli Teknoloji Hamlesi” başlığı ile bir konuşma yapacak. Zirvenin ilk günü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün “İklim Değişikliği Ve Yeşil Teknolojiler” başlığıyla yapacağı önemli bir konuşma ile tamamlanacak. 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ Hakkında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ, 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı himayelerinde; Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, DEİK ve TOKİ'nin katkılarıyla yapılan 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ’nin ana sponsorları Turkish Technic, TCDD, TOKİ ve Emlak Konut; Altın sponsorları ise İsbak, İstanbul Ticareet Odası, Turkcell, STM, Aselsan, İlbank; Gümüş sponsorları İstanbul Enerji, Ziraat Katılım, Tüpraş, Europower Enerji ve Albaraka Türk; bronz sponsorları ise Elder, TEI, TÜMOSAN, Uyumsoft, Bursa Büyükşehir Belediyesi, TEMSAN, Havelsan, Altınay, İTÜ Arı Teknokent, 3S Kale Holding, EPİAŞ, Kale Aero, Siemens, Maryacht, Gazbir-Gazmer. 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ’nde alanlarında yetkili ve yetkin isimleri yerli yenilik için Ar-Ge ve inovasyonu konuşacak. 2. MMG AR-GE İNOVASYON SERGİSİ’nde ise, Türkiye’nin yerli yeniliklerini temsil eden milli ve yerli ürünler, projeler sergilenecek. Katılım için, etkinliğin resmi sitesi ArGeZirvesi.com sitesinden ücretsiz kayıt yaptırılabilir.
Türkiye'nin yerli yeniliğini temsil eden 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ VE SERGİSİ, 6-7 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Türkiye’nin daha hızlı büyüme için ihtiyacı olan Ar-Ge ve inovasyonun tüm yönleriyle ele alınarak yerli ve milli projelerin konuşulacağı ve sergileneceği 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ’nde Türkiye’nin gelecek vizyonunu güçlendirecek panellerde önemli konular, konunun yetkilileri ve sektörün önemli isimleri birlikte masaya yatıracak. KOBİ’lerin dönüşümünden milli gelirimizi dünyadaki ilk on ülkenin seviyesine getirecek yerli yenilik vizyonuna, Türkiye’nin 2023 vizyonundaki atılımlardan dünyaya öncülük eden yerli ve milli teknolojilere kadar önemli konular konuşularak, çözüm yolları üzerinde durulacak.

2. MMG Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’nin açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılarak konuşma yapacaklar. Açılış konuşmalarının ardından, katılımcılarla birlikte sergi alanı ziyaret edilerek milli ve yerli projelerini dolaşacaklar.

Açılışın ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof.Dr. Davut Kavranoğlu “Bilgi Ekonomisine Geçiş” ile ilgili bir konuşma yapacak. Milli ve yerli Bayraktar İHA’yı tasarlayan ve üretimini yaparak önemli başarılar kazanılmasını sağlayan Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise, “Milli Teknoloji Hamlesi” başlığı ile bir konuşma yapacak. Zirvenin ilk günü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün “İklim Değişikliği Ve Yeşil Teknolojiler” başlığıyla yapacağı önemli bir konuşma ile tamamlanacak.

2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ Hakkında

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ, 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı himayelerinde; Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, DEİK ve TOKİ'nin katkılarıyla yapılan 2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ’nin ana sponsorları Turkish Technic, TCDD, TOKİ ve Emlak Konut; Altın sponsorları ise İsbak, İstanbul Ticareet Odası, Turkcell, STM, Aselsan, İlbank; Gümüş sponsorları İstanbul Enerji, Ziraat Katılım, Tüpraş, Europower Enerji ve Albaraka Türk; bronz sponsorları ise Elder, TEI, TÜMOSAN, Uyumsoft, Bursa Büyükşehir Belediyesi, TEMSAN, Havelsan, Altınay, İTÜ Arı Teknokent, 3S Kale Holding, EPİAŞ, Kale Aero, Siemens, Maryacht, Gazbir-Gazmer.

2. MMG AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ’nde alanlarında yetkili ve yetkin isimleri yerli yenilik için Ar-Ge ve inovasyonu konuşacak. 2. MMG AR-GE İNOVASYON SERGİSİ’nde ise, Türkiye’nin yerli yeniliklerini temsil eden milli ve yerli ürünler, projeler sergilenecek. Katılım için, etkinliğin resmi sitesi ArGeZirvesi.com sitesinden ücretsiz kayıt yaptırılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.