KONESOB'dan Enerji Projesi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 2349+ kez okundu.
 

KONESOB'dan Enerji Projesi

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KONESOB) Ulusal Ajansa sunduğu yenilenebilir enerji sektörüne yönelik projenin kapanış toplantısı Konya'da gerçekleştirildi.

Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 (KA2) Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar kapsamında KONESOB’un Ulusal Ajansa sunduğu, 'Training Qualified Technical Staff For Renewable Energy' isimli projenin kapanış toplantısı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda yapıldı. Proje ortaklarının da hazır bulunduğu toplantıda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan bir konuşma yaptı. Başkan Karamercan, “Çevremizin korunması için temiz enerji kullanımı giderek yaygınlaşmakta. Türkiye temiz enerji kaynakları dediğimiz, güneş, rüzgar, su gibi enerji kaynaklarına sahip şanslı ülkelerden biri. Enerji üretiminde ise ülke olarak birçok ülkeden geride bulunuyoruz. Amacımız temiz enerji kullanımını yaygınlaştırmak ve çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmak. Bu maksatla hayata geçirdiğimiz projemiz kapanışını yapmaktayız” dedi.
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KONESOB) Ulusal Ajansa sunduğu yenilenebilir enerji sektörüne yönelik projenin kapanış toplantısı Konya'da gerçekleştirildi.

Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 (KA2) Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar kapsamında KONESOB’un Ulusal Ajansa sunduğu, 'Training Qualified Technical Staff For Renewable Energy' isimli projenin kapanış toplantısı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda yapıldı.

Proje ortaklarının da hazır bulunduğu toplantıda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan bir konuşma yaptı. Başkan Karamercan, “Çevremizin korunması için temiz enerji kullanımı giderek yaygınlaşmakta. Türkiye temiz enerji kaynakları dediğimiz, güneş, rüzgar, su gibi enerji kaynaklarına sahip şanslı ülkelerden biri. Enerji üretiminde ise ülke olarak birçok ülkeden geride bulunuyoruz. Amacımız temiz enerji kullanımını yaygınlaştırmak ve çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmak. Bu maksatla hayata geçirdiğimiz projemiz kapanışını yapmaktayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.