EYODER, Enerji Sektörünü EIF’te Bir Araya Getiriyor

ŞİRKET 10.10.2022 - 12:20, Güncelleme: 10.10.2022 - 12:20 2702+ kez okundu.
 

EYODER, Enerji Sektörünü EIF’te Bir Araya Getiriyor

Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER), 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda geniş bir katılımla yer alacak.

Gelecek Verimlilikte’ sloganı ile derneğe özel olarak açılan 3. Hol’de, üye şirketlerinin de geniş katılımıyla yer alacak olan EYODER aynı zamanda üç gün boyunca Türkiye ve yurt dışından uzman konuşmacıların katılımıyla enerji verimliliği, enerji yönetimi, enerji performans sözleşmeleri, yeşil binalar gibi kavram ve konuları kapsayan konferanslar düzenleyecek. Enerji verimliliği sektörünün sağlıklı olarak gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER) üyeleri, bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan EIF (Energy Is Future) Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na ‘ Gelecek Verimlilikte’  sloganı ile ayrı bir holde katılacak. Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek fuarda her gün farklı konferanslar düzenleyecek olan EYODER, sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarına bilgilendirme yapacak. Onur Ünlü: “Enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyoruz” EYODER Yönetim Kurulu Başkanı Onur Ünlü, EIF için yaptıkları hazırlığı ve enerji verimliliği alanındaki uzman isimleri bir araya getirecekleri konferansları şu sözlerle anlattı; “Bugün dünyanın en önemli gündemlerinden birini enerji oluşturuyor. İklim değişikliğiyle mücadele, yeşil dönüşüm, yerküreyle dost üretim ve giderek artan enerji maliyetleri dikkate alındığında, bu konuların hepsi için atılması gereken en kritik adım ise enerji verimliliği. Biz de EYODER olarak, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini ve uzman isimleri bir araya getiren EIF’te yer alarak, sürece katkı sunmayı hedefliyoruz. Gelecek Verimlilikte adını verdiğimiz 3. Hol’de katılımcıları ağırlarken, üç gün boyunca Salon 3’te çeşitli paneller düzenleyeceğiz. Türkiye’den ve yurt dışından uzman konuklarımızla enerji verimliliği alanındaki son gelişmeleri, teknolojileri, çözümleri ele alacağız. Bu sayede enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyoruz. Bu panellerin amacı, enerjisinin yaklaşık dörtte üçünü ithal eden ülkemizin 2053 karbon nötr ekonomiye geçiş hedeflerinde ilk yakıt olarak gördüğümüz enerji verimliliğinin önemini ortaya koymak ve Enerji Hizmet Şirketleri (ESCO) pazarının gelişmesinde kritik öneme sahip ve çok yüksek potansiyel barındıran ‘Enerji Performans Sözleşmeleri’nin bütün bileşenleri ile değerlendirilmesini sağlamak. En yeni yenilenebilir enerji kaynağı olan enerji verimliliğinin bütün enerji sektörleri için vazgeçilmez olduğunun bilinci ile bu fuarda yer almaktan ve katılımcıları ağırlayacak olmaktan onur duyuyoruz” dedi.  
Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER), 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda geniş bir katılımla yer alacak.

Gelecek Verimlilikte’ sloganı ile derneğe özel olarak açılan 3. Hol’de, üye şirketlerinin de geniş katılımıyla yer alacak olan EYODER aynı zamanda üç gün boyunca Türkiye ve yurt dışından uzman konuşmacıların katılımıyla enerji verimliliği, enerji yönetimi, enerji performans sözleşmeleri, yeşil binalar gibi kavram ve konuları kapsayan konferanslar düzenleyecek.

Enerji verimliliği sektörünün sağlıklı olarak gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER) üyeleri, bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan EIF (Energy Is Future) Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na ‘ Gelecek Verimlilikte’  sloganı ile ayrı bir holde katılacak. Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek fuarda her gün farklı konferanslar düzenleyecek olan EYODER, sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarına bilgilendirme yapacak.

Onur Ünlü: “ Enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyoruz”

EYODER Yönetim Kurulu Başkanı Onur Ünlü, EIF için yaptıkları hazırlığı ve enerji verimliliği alanındaki uzman isimleri bir araya getirecekleri konferansları şu sözlerle anlattı; “Bugün dünyanın en önemli gündemlerinden birini enerji oluşturuyor. İklim değişikliğiyle mücadele, yeşil dönüşüm, yerküreyle dost üretim ve giderek artan enerji maliyetleri dikkate alındığında, bu konuların hepsi için atılması gereken en kritik adım ise enerji verimliliği. Biz de EYODER olarak, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini ve uzman isimleri bir araya getiren EIF’te yer alarak, sürece katkı sunmayı hedefliyoruz. Gelecek Verimlilikte adını verdiğimiz 3. Hol’de katılımcıları ağırlarken, üç gün boyunca Salon 3’te çeşitli paneller düzenleyeceğiz. Türkiye’den ve yurt dışından uzman konuklarımızla enerji verimliliği alanındaki son gelişmeleri, teknolojileri, çözümleri ele alacağız. Bu sayede enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyoruz. Bu panellerin amacı, enerjisinin yaklaşık dörtte üçünü ithal eden ülkemizin 2053 karbon nötr ekonomiye geçiş hedeflerinde ilk yakıt olarak gördüğümüz enerji verimliliğinin önemini ortaya koymak ve Enerji Hizmet Şirketleri (ESCO) pazarının gelişmesinde kritik öneme sahip ve çok yüksek potansiyel barındıran ‘ Enerji Performans Sözleşmeleri’nin bütün bileşenleri ile değerlendirilmesini sağlamak. En yeni yenilenebilir enerji kaynağı olan enerji verimliliğinin bütün enerji sektörleri için vazgeçilmez olduğunun bilinci ile bu fuarda yer almaktan ve katılımcıları ağırlayacak olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.