Enerji Bakanlığı'nda Önemli Atamalar

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:09, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:09 2544+ kez okundu.
 

Enerji Bakanlığı'nda Önemli Atamalar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda çeşitli Müdürlük ve kurumlara atamalar gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, atama kararını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.  Buna göre yapılan atamalar şöyle: Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Hızır Ay atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Eti Maden İşletmeleri Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Özgür Saç atandı. Türkiye ELketromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Oğuz Can atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Eti Maden İşletmeleri Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Tabip Gülbay atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Ahmet Adanır atandı Açık bulunan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Cihangir Akbaba atandı. Uygun görülen atama Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından onaylandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda çeşitli Müdürlük ve kurumlara atamalar gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, atama kararını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre yapılan atamalar şöyle: Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Hızır Ay atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Eti Maden İşletmeleri Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Özgür Saç atandı. Türkiye ELketromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Oğuz Can atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Eti Maden İşletmeleri Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Tabip Gülbay atandı. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Ahmet Adanır atandı Açık bulunan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Cihangir Akbaba atandı.

Uygun görülen atama Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından onaylandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.