Rüzgar Enerjisi Santralleri Yarışması Aralık Sonunda

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:09, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:09 3084+ kez okundu.
 

Rüzgar Enerjisi Santralleri Yarışması Aralık Sonunda

Türkiye Elektrik İletim A.Ş., "Rüzgar Veya Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği" kapsamında çalışmalara aralık ayında başlıyor.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş., “Rüzgar Veya Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği” kapsamında, 24-30 Nisan 2015’te başvuruları alınan rüzgar enerjisi yarışmalarının 25-26-27-28-29 Aralık 2017 tarihinde Holiday Inn Ankara Çukurambar Oteli’nde yapılacağını açıkladı. Açıklamaya göre; tekliflerin alınmasına saat 09:00’da başlanacak. Yarışmaya katılmak isteyen tüzel kişiler tekliflerini, üzerinde tüzel kişinin ticaret unvanı, EPDK proje başvuru numarası ve projenin adı yazılı kapalı zarf, her bölge için Holiday Inn Ankara Çukurambar Oteli’nde TEİAŞ yetkililerine teslim edecekler. Zarfın üzeri tüzel kişiyi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişiler tarafından imzalanır ve şirket kaşesi basılı olacak. Kapalı zarfın içerisinde: 1) Şirketi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişilere veya vekâlet verilen kişi/kişilere ait noter tasdikli imza sirküleri, 2) Ek-1’de yer alan Taahhütname, 3) Kati ve süresiz banka teminat mektubu veya TEİAŞ banka hesabına Türk Lirası cinsinden nakdi teminat yatırıldığına ilişkin ilgili banka şubesi tarafından verilen ıslak imzalı banka dekontu,  4) Şirketin tebligata esas KEP adresi, 5) Ayrı bir kapalı zarf içerisinde şirketi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişiler tarafından doldurularak imzalanmış ve kaşeli Ek-2’de yer alan Teklif Mektubu Formu bulunacak. Yarışma Tebligatları EPDK’dan TEİAŞ’a iletilen Şirket KEP adreslerine gönderilecek.
Türkiye Elektrik İletim A.Ş., "Rüzgar Veya Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği" kapsamında çalışmalara aralık ayında başlıyor.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş., “Rüzgar Veya Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği” kapsamında, 24-30 Nisan 2015’te başvuruları alınan rüzgar enerjisi yarışmalarının 25-26-27-28-29 Aralık 2017 tarihinde Holiday Inn Ankara Çukurambar Oteli’nde yapılacağını açıkladı.

Açıklamaya göre; tekliflerin alınmasına saat 09:00’da başlanacak. Yarışmaya katılmak isteyen tüzel kişiler tekliflerini, üzerinde tüzel kişinin ticaret unvanı, EPDK proje başvuru numarası ve projenin adı yazılı kapalı zarf, her bölge için Holiday Inn Ankara Çukurambar Oteli’nde TEİAŞ yetkililerine teslim edecekler. Zarfın üzeri tüzel kişiyi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişiler tarafından imzalanır ve şirket kaşesi basılı olacak. Kapalı zarfın içerisinde:

1) Şirketi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişilere veya vekâlet verilen kişi/kişilere ait noter tasdikli imza sirküleri,

2) Ek-1’de yer alan Taahhütname,

3) Kati ve süresiz banka teminat mektubu veya TEİAŞ banka hesabına Türk Lirası cinsinden nakdi teminat yatırıldığına ilişkin ilgili banka şubesi tarafından verilen ıslak imzalı banka dekontu, 

4) Şirketin tebligata esas KEP adresi,

5) Ayrı bir kapalı zarf içerisinde şirketi temsil ve ilzama yetkili kişi/kişiler tarafından doldurularak imzalanmış ve kaşeli Ek-2’de yer alan Teklif Mektubu Formu bulunacak.

Yarışma Tebligatları EPDK’dan TEİAŞ’a iletilen Şirket KEP adreslerine gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.