TEİAŞ'tan Kamulaştırma Kararı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:10, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:10 2409+ kez okundu.
 

TEİAŞ'tan Kamulaştırma Kararı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), enerji nakil hattı projeleri için ihtiyaç duyulan taşınmazları kamulaştıracak.

Bakanlar Kurulu, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ) bazı trafo merkezleri ile yeni iletim hattı projeleri için ihtiyaç duyulan taşınmazların acele kamulaştırılmasını kararlaştırdı. Buna göre TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak acele kamulaştırma ihtiyacına güzergahlar şöyle: Ankara ili Akyurt İlçesi Kalaba ve Cücük mahalleleri ile Çubuk ilçesi Taşpınar ve Sünlü Mahalleleri, Kırıkkale ili Merkez ilçesi Ahılı, Yuva, Çullu, Aşağı ve Yukarı Mahmutlar ile Bahşılı ilçesi Işıklar mahallesi ve İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Aşağı ve Yukarı Kızılca ile Örnekköy mahallelerindeki taşınmazlar kamulaştırılacak.  
Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), enerji nakil hattı projeleri için ihtiyaç duyulan taşınmazları kamulaştıracak.

Bakanlar Kurulu, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ) bazı trafo merkezleri ile yeni iletim hattı projeleri için ihtiyaç duyulan taşınmazların acele kamulaştırılmasını kararlaştırdı. Buna göre TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak acele kamulaştırma ihtiyacına güzergahlar şöyle:

Ankara ili Akyurt İlçesi Kalaba ve Cücük mahalleleri ile Çubuk ilçesi Taşpınar ve Sünlü Mahalleleri, Kırıkkale ili Merkez ilçesi Ahılı, Yuva, Çullu, Aşağı ve Yukarı Mahmutlar ile Bahşılı ilçesi Işıklar mahallesi ve İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Aşağı ve Yukarı Kızılca ile Örnekköy mahallelerindeki taşınmazlar kamulaştırılacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.