SEDAŞ, Gölcük Operasyon Merkezini Hizmete Açtı

ŞİRKET 28.03.2023 - 09:22, Güncelleme: 28.03.2023 - 09:30 2536+ kez okundu.
 

SEDAŞ, Gölcük Operasyon Merkezini Hizmete Açtı

SEDAŞ, yeni binası ile kurumsal ve operasyonel çalışmalarını modern teknolojiyle buluşturdu.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Yenilenen kurumsal yüzü ile hizmet vermeye başlayan SEDAŞ Gölcük Operasyon Merkezi, yeni deprem yönetmeliği kriterleri gözetilerek yapımı tamamlanan binasında, müşterileri için ferah ve teknolojik konseptiyle daha rahat bir ortam oluşturmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor. SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin katılımı ile açılışı yapılan binanın, çalışanlara daha konforlu ve işlevsel bir çalışma ortamı sağlamasının yanı sıra, müşterilere sunulan hizmet kalitesini de artırdığını belirten SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, “Yeni binamız kurumsal operasyonel ihtiyaçlar değerlendirilerek oluşturulan bir konsept tasarım olarak hayata geçirilmiştir. Binamız operasyonlarımızın daha hızlı ve etkin yürütülmesinde kritik olanaklar sunacak ve iç iletişimimizi güçlendirerek müşteri memnuniyeti hedeflerimizde önemli bir ivme yakalamamızı sağlayacaktır” dedi. Gölcük lokasyonunda yapımı tamamlanan 663 m2 kapalı alana sahip, müşteriler için kreatif dinlenme alanlarının ve müşteri otoparkının yer aldığı yeni Operasyon Merkezinde 57 çalışan hizmet veriyor.
SEDAŞ, yeni binası ile kurumsal ve operasyonel çalışmalarını modern teknolojiyle buluşturdu.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Yenilenen kurumsal yüzü ile hizmet vermeye başlayan SEDAŞ Gölcük Operasyon Merkezi, yeni deprem yönetmeliği kriterleri gözetilerek yapımı tamamlanan binasında, müşterileri için ferah ve teknolojik konseptiyle daha rahat bir ortam oluşturmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor.

SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin katılımı ile açılışı yapılan binanın, çalışanlara daha konforlu ve işlevsel bir çalışma ortamı sağlamasının yanı sıra, müşterilere sunulan hizmet kalitesini de artırdığını belirten SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, “Yeni binamız kurumsal operasyonel ihtiyaçlar değerlendirilerek oluşturulan bir konsept tasarım olarak hayata geçirilmiştir. Binamız operasyonlarımızın daha hızlı ve etkin yürütülmesinde kritik olanaklar sunacak ve iç iletişimimizi güçlendirerek müşteri memnuniyeti hedeflerimizde önemli bir ivme yakalamamızı sağlayacaktır” dedi.

Gölcük lokasyonunda yapımı tamamlanan 663 m2 kapalı alana sahip, müşteriler için kreatif dinlenme alanlarının ve müşteri otoparkının yer aldığı yeni Operasyon Merkezinde 57 çalışan hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.