Akdeniz Elektrik Abonelik İşlemleri İnternetten

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 3464+ kez okundu.
 

Akdeniz Elektrik Abonelik İşlemleri İnternetten

CK Enerji Akdeniz Elektrik, elektrik aboneliğine ait tüm işlemleri web şubeye taşıdı.

Yenilenen web şubeyi kullanmak için müşterilerin  websube.ckakdeniz.com.tr linkine girerek T.C. kimlik numarası ve kendi  belirledikleri şifre ile kayıt olmalarının yeterli olduğunu ifade eden CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Şirket olarak  müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, onlara zaman kazandırmak  istiyoruz. Çünkü zamanın kıymetini biliyoruz. Yeni web şubemizle bir  kişiye ait birden fazla abonelik olsa da hepsi için ayrı ayrı giriş  yapmadan, tek bir hesap üzerinden tüm abonelikleri görüp işlem yapmak  mümkün. Son olarak yeni ve devir abonelik başvurularını da online  sistem üzerine taşıdık. Şubeye gelmek için vakti olmayan ve abonelik  başvurusunu online yapan müşterilerimizin sözleşmelerini kurye ile  adreslerine gönderiyoruz. Bu adımla birlikte müşterilerimiz artık  aboneliklerine ait tüm işlemleri güvenli ve hızlı bir şekilde internet  üzerinden yapabiliyor” değerlendirmesinde bulundu.  CK Enerji Akdeniz Elektrik’in yenilenen web şubesinde tüm  aboneliklerin tek bir hesaptan yönetilmesi dışında online olarak  yapılan işlemler şöyle: Fatura borç durumunu görüntüleme ve fatura  ödeme, Fatura ödemesini anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 9  taksite kadar, güvenli bir şekilde vadelere bölme, Geçmiş 1 yıla ait  fatura dökümünü görme, geçmiş ödemeleri inceleme, Geçmişe ait  tüketimleri görerek analiz edebilme, Yeni ve devir abonelik  başvurularını online olarak yapabilme, Başta iletişim bilgileri olmak  üzere bilgi güncelleme, Tahliye işlemlerini online olarak  gerçekleştirme, Aboneliği sonlandırma veya başka bir adrese taşınma  durumunda yapılacak güvence bedeli iadesini sorgulama. 
CK Enerji Akdeniz Elektrik, elektrik aboneliğine ait tüm işlemleri web şubeye taşıdı.

Yenilenen web şubeyi kullanmak için müşterilerin  websube.ckakdeniz.com.tr linkine girerek T.C. kimlik numarası ve kendi  belirledikleri şifre ile kayıt olmalarının yeterli olduğunu ifade eden CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Şirket olarak  müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, onlara zaman kazandırmak  istiyoruz. Çünkü zamanın kıymetini biliyoruz. Yeni web şubemizle bir  kişiye ait birden fazla abonelik olsa da hepsi için ayrı ayrı giriş  yapmadan, tek bir hesap üzerinden tüm abonelikleri görüp işlem yapmak  mümkün. Son olarak yeni ve devir abonelik başvurularını da online  sistem üzerine taşıdık. Şubeye gelmek için vakti olmayan ve abonelik  başvurusunu online yapan müşterilerimizin sözleşmelerini kurye ile  adreslerine gönderiyoruz. Bu adımla birlikte müşterilerimiz artık  aboneliklerine ait tüm işlemleri güvenli ve hızlı bir şekilde internet  üzerinden yapabiliyor” değerlendirmesinde bulundu. 

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in yenilenen web şubesinde tüm  aboneliklerin tek bir hesaptan yönetilmesi dışında online olarak  yapılan işlemler şöyle: Fatura borç durumunu görüntüleme ve fatura  ödeme, Fatura ödemesini anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 9  taksite kadar, güvenli bir şekilde vadelere bölme, Geçmiş 1 yıla ait  fatura dökümünü görme, geçmiş ödemeleri inceleme, Geçmişe ait  tüketimleri görerek analiz edebilme, Yeni ve devir abonelik  başvurularını online olarak yapabilme, Başta iletişim bilgileri olmak  üzere bilgi güncelleme, Tahliye işlemlerini online olarak  gerçekleştirme, Aboneliği sonlandırma veya başka bir adrese taşınma  durumunda yapılacak güvence bedeli iadesini sorgulama. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.