KÖMÜRDER'in Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:12 2713+ kez okundu.
 

KÖMÜRDER'in Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Kömür Üreticileri Derneği'nin (KÖMÜRDER) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Ocak 2019 tarihinde Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirildi.

Kömür Üreticileri Derneği’nin 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında İmbat Madencilik A.Ş. Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Ercan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Genel Müdürü Nadim EKİZ ve Çiftay Grubu Enerji ve Maden Bölümü Yürütme Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kırşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. KÖMÜRDER’in kurucu üyesi olduğunu belirten Gökalp Büyükyıldız, derneğin kurulma aşamasında çok zorluk çektiklerini belirterek, ”Dernek olarak çok işler başarıldı ancak önümüzde yapılmasını gereken bir çok  iş var. Yeni Yönetim Kurulumuz ile sektörümüze katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.  KÖMÜRDER’in yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Başkan: Gökalp Büyükyıldız – İmbat Madencilik Başkan Vekili: Nurullah Ercan – Ercan Şirketler Topluluğu Başkan Yardımcısı: Nadim Ekiz – Yeni Anadolu Madencilik Başkan Yardımcısı: İbrahim Halil Kırşan – Çiftay İnşaat Genel Sekreter: Mehmet Uygun – Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Sayman: M. Akif Şam – Aksa Enerji Üye: Tevfik Baş – Türkiye Taş Kömürü (TTK) Üye: Hüseyin Polat – Polat Madencilik  Üye: Bilal Yıldız – Batı Kömür İşletmeleri (BKİ)
Kömür Üreticileri Derneği'nin (KÖMÜRDER) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Ocak 2019 tarihinde Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirildi.

Kömür Üreticileri Derneği’nin 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında İmbat Madencilik A.Ş. Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Ercan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş Genel Müdürü Nadim EKİZ ve Çiftay Grubu Enerji ve Maden Bölümü Yürütme Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kırşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

KÖMÜRDER’in kurucu üyesi olduğunu belirten Gökalp Büyükyıldız, derneğin kurulma aşamasında çok zorluk çektiklerini belirterek, ”Dernek olarak çok işler başarıldı ancak önümüzde yapılmasını gereken bir çok  iş var. Yeni Yönetim Kurulumuz ile sektörümüze katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

KÖMÜRDER’in yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: Gökalp Büyükyıldız – İmbat Madencilik

Başkan Vekili: Nurullah Ercan – Ercan Şirketler Topluluğu

Başkan Yardımcısı: Nadim Ekiz – Yeni Anadolu Madencilik

Başkan Yardımcısı: İbrahim Halil Kırşan – Çiftay İnşaat

Genel Sekreter: Mehmet Uygun – Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ)

Sayman: M. Akif Şam – Aksa Enerji

Üye: Tevfik Baş – Türkiye Taş Kömürü (TTK)

Üye: Hüseyin Polat – Polat Madencilik 

Üye: Bilal Yıldız – Batı Kömür İşletmeleri (BKİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.