Bahreyn’deki "En Büyük Güneş Enerjisi Projesini" Türk Firması Üstlendi

ŞİRKET 16.08.2023 - 09:46, Güncelleme: 16.08.2023 - 09:49 4097+ kez okundu.
 

Bahreyn’deki "En Büyük Güneş Enerjisi Projesini" Türk Firması Üstlendi

Bahreyn'deki "en büyük güneş enerjisi projesini" Türk firmasının üstlendiği bildirildi.

 Türkiye’nin Manama Büyükelçiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bahreyn Elektrik ve Su İşleri Bakanı Yasir bin İbrahim Humeydan’ın himayesinde ve Türkiye’nin Manama Büyükelçisi Esin Çakıl’ın katılımıyla konuyla ilgili imza töreni düzenlendiği duyuruldu. OzEnergy, Türk malı yenilenebilir enerji ekipmanlarının yurt dışına ihracatını hedefliyor CW Enerji, Türk savunma sanayisine güneşten güç katacak 3 SORUDA - Güney Afrika’nın enerji krizi ve Türkiye Türk firması ABD’de güneş paneli fabrikası kuracak Anlaşma kapsamında, Türkiye’den GETAŞ şirketinin Bahreyn Elektrik ve Su İşleri Bakanlığının bugüne dek planlamış olduğu “en büyük güneş enerjisi projesini” üstlendiği kaydedildi. Açıklamada, güneş enerjisi projesinin bütçesi ve kapsamına ilişkin başka ayrıntılara yer verilmedi. Bahreyn Sürdürülebilir Enerji Kurumu ile GETAŞ arasında 2021 yılında da “yüksek teknolojiye sahip yenilenebilir enerji projelerinin yapılması” konusunda anlaşma imzalanmıştı.
Bahreyn'deki "en büyük güneş enerjisi projesini" Türk firmasının üstlendiği bildirildi.

 Türkiye’nin Manama Büyükelçiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bahreyn Elektrik ve Su İşleri Bakanı Yasir bin İbrahim Humeydan’ın himayesinde ve Türkiye’nin Manama Büyükelçisi Esin Çakıl’ın katılımıyla konuyla ilgili imza töreni düzenlendiği duyuruldu.

  • OzEnergy, Türk malı yenilenebilir enerji ekipmanlarının yurt dışına ihracatını hedefliyor
  • CW Enerji, Türk savunma sanayisine güneşten güç katacak
  • 3 SORUDA - Güney Afrika’nın enerji krizi ve Türkiye
  • Türk firması ABD’de güneş paneli fabrikası kuracak

Anlaşma kapsamında, Türkiye’den GETAŞ şirketinin Bahreyn Elektrik ve Su İşleri Bakanlığının bugüne dek planlamış olduğu “en büyük güneş enerjisi projesini” üstlendiği kaydedildi.

Açıklamada, güneş enerjisi projesinin bütçesi ve kapsamına ilişkin başka ayrıntılara yer verilmedi.

Bahreyn Sürdürülebilir Enerji Kurumu ile GETAŞ arasında 2021 yılında da “yüksek teknolojiye sahip yenilenebilir enerji projelerinin yapılması” konusunda anlaşma imzalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.